Kööpenhaminan trendikkäin katu
Matkailu
Kööpenhaminan trendikkäin katu
Jos Kööpenhaminassa on aikaa vain yhteen osoitteeseen, suuntaa Jægersborggadelle. Kadun varrelta löytyvät kaupungin trendikkäimmät kaupat ja hauskimmat herkut.
26.8.2015
 |
Mondo

Menossa Kööpenhaminaan? Suuntaa Jægersborggadelle! Sen varrelta löytyy kaikki mitä tarvitset.

 

KAHVITTELE

Kahvibaari (Jægersborggade 10) niille, jotka suhtautuvat kahviinsa tosissaan. Tila on pieni ja siitä erikoinen, ettei baristojen ja asiakkaiden välissä ole edes myyntitiskiä.

Huippukokkien omat leipomot ovat pieni ilmiö. Legendaarisen Noma-ravintolan Claus Meyer perusti omansa jo vuonna 2010 (Jægersborggade 9). Tee kuten köpisläiset, osta pulla mukaan ja istahda kadunvarteen mutustelemaan.

HERKUTTELE

Maistuisiko kaurapuuro karamellikastikkeen kanssa? Vai ehkä sittenkin omena-vaniljahillokkeen kera? Puuroihin erikoistunut Grød (Jægersborggade 50) tarjoilee muitakin puuromaisia ruokia, kuten risottoja. Valmiiksi pakatut puuroainekset ovat hauska tuliainen.

Michelin-ravintola Relæn rennompi pikkusisko sijaitsee aivan sen naapurissa (Jægersborggade 40). Ravintola-viinibaarin annokset ovat pieniä, ja niitä on tarkoitus valita useampi. Toinen vaihtoehto on maistelumenyy, 35 e.

Tyylikäs karamellikauppa (Jægersborggade 36) myy käsin tehtyjä herkkuja, kuten lakritsi- ja vaniljatoffeita.

SHOPPAILE

Høj Copenhagen

Jægersborggade on täynnä ihania putiikkeja, kuten designtavaraan erikoistunut Høj (Jægersborggade 53). Paljon pientä tutkittavaa kivasti esille aseteltuna.

Hauskoja ja kauniita käsin tehtyjä sisustusesineitä, lastenvaatteita ja taidegrafiikkaa (Jægersborggade 45).

Ekologisesti tuotettuja keittiötavaroita (Jægersborggade 48).

Karin Bjørneboen ja Ida Anesdatter Schmidtin merkki (Jægersborggade 15) tunnetaan eettisesti kestävistä ja tyylikkäistä puuvillavaatteistaan.

Kommentoi »