Kohudosentin venäläisvieraat: Feminismi johtuu miehen puutteesta, laiskuudesta ja homomieltymyksistä!
Puheenaiheet
Kohudosentin venäläisvieraat: Feminismi johtuu miehen puutteesta, laiskuudesta ja homomieltymyksistä!
Apu oli maanantaina paikalla, kun moraalisotaa lännen turmeltumista vastaan käyvät kohudosentti Bäckmanin ystävät puhuivat Helsingissä. Tältä joukolta evättiin pääsy Tampereen kaupungin tiloihin.
Julkaistu 21.5.2013
Apu

Länsimainen feminismi, lastensuojelu, sukupuolikasvatus ja homopropaganda ovat suurimmat uhat perinteiselle venäläiselle perheelle. Näin kärkeviä terveisiä toivat dosentti Johan Bäckmanin Venäjän uudet arvot -tapahtumaan tuottamat venäläisvieraat. Bäckmanin tuella venäläiset ovat pitkään piiskanneet Suomen lastensuojelua. Nyt on kyse suuremmasta: länsimaisen sivilisaation perikadosta.

– Tietty osa väestöstä antaa sellaisten voimien, joilla ei ole kansallisuutta tai uskontoa, manipuloida itseään ja luoda käsitystä, että maapallolla ei ole tilaa olla normaali ihminen. Kysymys on kansanmurhasta, joka kohdistuu normaaliin väestöön, väittää Anatoli Artjuh, kansalaisjärjestö Narodnyi Soborin johtohahmo.

Kazanilaisen aktivistin Irina Volynezin mielestä feminismi johtuu miehen puutteesta, laiskuudesta ja homomieltymyksistä. Yhdessä "perheen likvidointiin" pyrkivän länsimaisen lastensuojelun kanssa se vaarantaa Venäjän tulevaisuuden ja painoarvon. Hän on mukana hankkeessa, jolla Venäjän väkiluku on määrä nostaa 145 miljoonasta miljardiin vuoteen 2100 mennessä.

– Tämä Venäjän uusi idea on syntynyt vastapainoksi nykyajan materialistisille valhearvoille. Perheen hajottaminen tarkoittaa myös Venäjän kansakunnan ja valtion hajottamista.

Moraalikadon syyt ovat tietysti Venäjän ulkopuolella, aggressiivisesti maahan työntyvässä länsimaisessa arvohapatuksessa. "Liberaalien, pettureiden ja irstailijoiden" torjumiseksi kirjailija Nikolai Starikov on perustanut Suur-Isänmaa-puolueen ja internet-kodinturvajoukot. Tulossa on mediaa valvova "kansainvälinen informaatiotuomioistuin", joka rankaisisi perhearvoille vahingollisia tahoja.

Teksti Jorma Lehtola

Kuva Kari Kaipainen

Kuvassa vasemmalta: Nikolai Starikov, Irina Volynez ja Johan Bäckman.

Kommentoi »