Klaus Haapaniemen Lontoo
Matkailu
Klaus Haapaniemen Lontoo
Kysyimme suunnittelija Klaus Haapaniemeltä, missä hän viihtyy kotikaupungissaan Lontoossa.
22.4.2015
 |
Mondo

MUOTIA

Shoppailen yleensä Lontoon-putiikkini lähistöllä Itä-Lontoossa, sillä en viihdy keskustan väentungoksessa. Käyn usein tsekkaamassa Hostemin (hostem.co.uk) miestenosaston valikoiman. Esillä on runsaasti eri suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita etenkin Euroopasta. Bonusta siitä, että liikkeen yläkerrassa on vaihtuva taideinstallaatio. Kiinnostavia nuorten suunnittelijoiden vaatemerkkejä löytyy myös Dover Street Marketista (doverstreetmarket.com), jossa on kiva käydä haistelemassa uusia muotituulia.

KOKOONTUMISPAIKKA

Skandinaavihenkinen Ace-hotelli (acehotel.com) on viihtyisä paikka, johon paikalliset hipsterit kokoontuvat drinkeille. Hotellin yhteydessä on vaihtuvia pop up -liikkeitä, kuten Opening Ceremony -vaatekauppa. Sieltä löytyy myös suosittu Hoi Polloi -ravintola ja kukkakauppa.

SISUSTUSTA

Labour And Wait –sisustustavaraliike (labourandwait.co.uk) on erikoinen paikka, joka on koonnut esille arkista tavaraa lyijykynistä rakennustarvikkeisiin. Kaikki on eettisesti ja tyylikkäästi valmistettua. Olen ostanut kaupasta esimerkiksi laadukkaita pyyhkeitä. Jasper Morrison Shop (jaspermorrisonshop.com) myy käytännöllisiä ja kiinnostavia sisustustavaroita. 

Kommentoi »