Kian uusi logo aiheuttaa yhä hämmennystä maailmalla: Mikä auto tämä KM on?"
Autot ja liikenne
Kian uusi logo aiheuttaa yhä hämmennystä maailmalla: Mikä auto tämä KM on?"
Kian uusi logo on aiheuttanut melkoista ihmettelyä ympäri maailman. On jopa ihmetelty, mikä on tämä KM-auto, sillä Kian uuden logon teksti muistuttaa kirjaimia KM.
2Kommenttia
Julkaistu 24.8.2021
Tuulilasi

Kun logoja suunnitellaan ja niihin tehdään dramaattisiakin uudistuksia, kestää ihmisillä monesti aikaa sopuetua niihin. Kia uusi logonsa tammikuussa. Osa piti uudistusta hienona, osa kaikkea muuta kuin onnistuneena. Vaikka uusi logo on elänyt jo puoli vuotta, se aiheuttaa edelleen hämmennystä.

Eräs käyttäjä Redditissä ihmetteli julkisesti, mikä mahtaa olla tämä KM-auto, minkä hän on nähnyt jo moneen kertaan.

Twitterissä puolestaan eräs henkilö ihmetteli, onko tämä logo virallinen vai jokin väärennös. Hänkin ihmetteli, minkä autonvalmistajan logosta mahtaa olla kyse.

”Kävin katsomassa monia koripallon NBA-otteluita ja ihmettelin, mikä mahtaa olla tuo yhtiö, jonka logo oli pelikentässä. Sain selville, että se on Kian logo ja mielestäni se on kyllä totaalisen kammottava”, Twitterissä siunailtiin.

Tammikuussa Kia kertoi, että sen uusi logo kuvastaa yhtiön uutta alkua ja suunnanmuutosta.

”Logon rytminen rikkoutumaton linja peilaa Kian sitoutumista inspiraatioiden lähteenä, sen symmetria puolestaan huokuu luottamusta”, Kia tiedotti tuolloin.

2 kommenttia