Tuulilasi

Katso video: tuleva Bond-leffa laittoi Land Rover Defenderin tiukoille

Katso video: tuleva Bond-leffa laittoi Land Rover Defenderin tiukoille
Land Roverin televisiomainos uudelle Defenderille osoittaa kykynsä kovassa maastossa. Mainoksessa on eksklusiivinen, kulissien takana oleva katsaus siihen, mitä uudesta Defenderistä voidaan odottaa No Time To Die -elokuvassa.
Julkaistu: 17.2.2020
Mainokseen sisältyvä harjoitusotos näyttää uuden Defenderin nousun ilmaan.
Defenderit käyvät läpi äärimmäisiä testejä, kun ajoneuvoa ajetaan huippunopeudella läpi soiden ja jokien.
No Time To Die:n takaa-ajokohtausta johti stuntkoordinaattori, Lee Morrison, joka työskenteli yhdessä Oscar-voittajan ja erikoistehosteiden ja action-ajoneuvojen ohjaajan Chris Corbouldin kanssa.
"Me työnsimme Defenderin pidemmälle kuin uskoimme olevan mahdollista. Näin saadaksemme aikaan maksimaalisen jännityksen ja antaaksemme faneille käsityksen tinkimättömästä haasteesta tuottaa uskomattoman jahtauskohtauksen, jonka voit odottaa näkeväsi No Time To Die -tapahtumassa", Lee Morrison totesi.
”Kehitimme Defenderille uuden testistandardin, joka on haastavin mitä meillä koskaan on ollut ja joka on ainutlaatuinen tälle ajoneuvolle. Fyysistä voimaa ja kestävyyttä mitataan useilla eri testeillä, mukaan lukien siltahyppytesti, joka antoi meille itseluottamusta suorittaa se mitä stuntryhmä tarvitsi No Time To Die -elokuvaan ilman, että korin rakenteeseen olisi tehty muutoksia. Ajoneuvoon lisättiin ainoastaan turvakaaret”, sanoo Land Rover Defender ajoneuvomalliston johtaja Nick Collins.
Jessica Hawkins oli inspiraation lähteenä näiden ajoneuvojen asettamisessa vauhtiin. Hänet Morrison valitsi Formula 3 W -sarjasta potentiaalinsa havaitsemisen jälkeen ja ei hukannut aikaa antaessaan hänelle mahdollisuuden esiintyä No Time To Die:ssa, hänen ensimmäisessä elokuvassaan.
”Ei ole innostavampaa kuin olla stunt-kuljettajana juuri James Bond -elokuvassa, ja on kunnia olla osa tätä uskomatonta elokuvaa ajamalla uudella Defenderillä”, Hawkins kertoi.
Katso video jutun alapuolelta:
1 kommentti