Tuulilasi

Katso tiiserikuva - Mazda esittelee uuden SUV:n

Katso tiiserikuva - Mazda esittelee uuden SUV:n
Mazdan uusi kompakti SUV saa mailman ensi-iltansa 2019 Geneven autonäyttelyssä. Mazdan toinen uuden sukupolven malli on muotoiltu kypsemmällä Kodo muotoilukielellä ja sisältää Mazdan uuden sukupolven SKYACTIV-Vehicle Architecture koriteknologian.

Moottorivalikoima sisältää uusimmat SKYACTIV-moottorit, mukaan lukien vallankumouksellisen SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition) moottorin, minkä uniikki sytytysteknologia yhdistää bensiinimoottorin laajan kierrosalueen ja dieselin nopean kaasunvasteen.

Mazda MX-5 30-vuotisjuhlamalli saa Euroopan ensi-iltansa. Kaikkien aikojen suosituin kaksipaikkainen avoauto - Mazda MX-5 - sai ensi-iltansa 30 vuotta sitten 1989 Chicagon autonäyttelyssä. Autoa on sen jälkeen myyty yli miljoona kappaletta, joista yli 350,000 kappaletta on myyty Euroopan markkinoilla.

Lisäksi esitteillä on täysin uusi Mazda3 hatchback ja sedan, Mazdan ensimmäinen uuden sukupolven malli. Mazda3 on ensimmäinen sarjatuotantomalli mihin on saatavilla Mazdan innovatiivinen SPCCI moottoriteknologia. Moottori sisältää myös Mazdan uuden älykkään M Hybrid järjestelmän, kohentaen entisestään polttoaineen kulutusta ja alentaen päästöjä.

Myös Mazdan myydyin malli - Mazda CX-5 - on esillä Geneven autonäyttelyssä. Vuoden 2019 malliin kehitystä on tehty keskeisille osa-alueille – sisätilojen laatutasoon ja teknologiaan, sekä ajo-ominaisuuksiin. Ajo-ominaisuuksia on paranneltu uudella G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) teknologialla, mikä tekee 2019 Mazda CX-5:stä ajo-ominaisuuksiltaan tarkemman ja paremman ajettavan kuin koskaan aikaisemmin.

Julkaistu: 6.2.2019
Kommentoi »