Tuulilasi

Katso kuvat: Mercedes loi uniikin täyssähköisen offroad-coupe-konseptin yhdessä juuri kuolleen muotisuunnittelijan kanssa

Katso kuvat: Mercedes loi uniikin täyssähköisen offroad-coupe-konseptin yhdessä juuri kuolleen muotisuunnittelijan kanssa
Mercedes-Benz on julkistanut melko villin luksusluokan sähköisen offroad-auton, sen nimi on Project MAYBACH.
Julkaistu: 2.12.2021

Auton suunnittelussa on ollut mukana yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Virgil Abloh, joka menehtyi viime viikolla. Abloh teki konseptin parissa yhteisyötä Daimlerin pääsuunnittelijan Gorden Wagenerin kanssa.

”Halusimme julkistaa auton Rubell Museumissa Mr Ablohin kunniaksi ja muistoksi. Project MAYBACH on julkisesti nähtävillä kaksi vuorokautta. Tämä konsepti osoittaa millaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden muotoilulla voi olla”, Mercedes tiedotti.

Täyssähköinen ja kaksipaikkainen offroad-coupe on varsin uniikki ja siinä on paljon luksusta, millaista on nähty Maybachin autoissa, mutta samalla se on melko karu offroad-auto.

”Tämä auto on aivan toisenlainen, mitä Mercedes-Benz on koskaan suunnitellut. Virgil Abloh toi tähän konseptiin paljon luovuutta, tyyliä ja funktionalismia.”

On erittäin todennäköistä, ettei tämä auto koskaan mene tuotantoon, mutta se antaa suunnittelupuolelle paljon mietittävää. Mercedes-Benz ei julkistanut autosta mitään tarkempia tietoja tai lukemia.

Kommentoi »