Tuulilasi

Katso hurjat hinausvideot Suomen lumikaaoksesta!

Katso hurjat hinausvideot Suomen lumikaaoksesta!
Lumikaaos aiheuttaa väistämättä tilanteita tienpäällä. Katso Laatu Hinauksen TikTok-kanavalta, miltä arki näyttää hinausauton kyydistä näillä keleillä.
Julkaistu: 20.1.2021
Laatu Hinaus on Hämeenlinnan, Päijät-Hämeen ja koko Kanta-Hämeen alueella toimiva hinauspalvelu, joka päivystää 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä, myös paukkupakkasilla sekä lumimyräkässä.
Laatu Hinaus aloitti joulukuussa pyörittämään myös TikTok-kanavaa, missä seurataan tapahtumia hinausauton mukana.
Laatu Hinauksen kuljettajat ovat panneet merkille, että automerkeistä Mersuja, Audeja ja Volkkareita joudutaan nyt hinaamaan kaikista eniten. Yleisin syy hinauksen tarpeelle on tieltä suistuminen (tai poistuminen 😂). Se tulee selväksi myös tällä hauskalla, yli 126 tuhatta katselukertaa keränneellä TikTok-videollakin.
Henkilökuntaa ei voi syyttää iloisuuden puutteestakaan, vaikka hinauskalusto tilataan paikalle usein pakon edessä, eikä niinkään mukavissa merkeissä. Laatu Hinaus pyrkii aina siihen, että kaikki osapuolet poistuvat turvallisesti ja hymy suupielessä tapahtumapaikalta.
”Kyllä vain, aloitettiin myös tekemään TikTok-videoita. Videot valottaa meidän ammattia sekä toimivat myös hyvin opetusmielessä, siinä mitä tienpäällä voi sattua ja tapahtua. Kanavalle teemme videoita positiivisin mielin ja pyrimme saamaan myös jäykimmistäkin työntekijöistä huumoria ulos, esim. minusta.”, naurahtaa Laatu Hinauksen toimitusjohtaja Kalle Vuorinen.
Lumikaaos aiheuttaa väistämättä tilanteita tien päällä ja Laatu hinaus kehottaakin autoilijoita erityiseen varovaisuuteen näillä hankalilla keleillä.
(Teksti: Laatu Hinaus)
2 kommenttia