Joogamatkalle Thaimaahan
Matkailu
Joogamatkalle Thaimaahan
Joogamatkalla voi keskittyä hoitamaan kehoaan ja mieltään, ja matka toimii hyvänä sysäyksenä terveelliselle elämälle. Lue vinkit joogamatkan suunnitteluun Apu Matkasta!
Julkaistu 7.5.2017
Apu

"Aurinko vasta nousee. Hiljaisuus ja miellyttävä lämpö ympäröivät ulos meren rannalle asettuvia joogaajia. Aikainen herätys ei joogamatkaajaa haittaa. Kun itsensä saa ylös ensimmäisenä aamuna, huomaa, kuinka helppoa herääminen on.

Keho herätellään ensin lempeästi venyttelyllä, jonka jälkeen alkaa dynaamisempi harjoitus, ja hikikin nousee pintaan. Onhan paljon hienompaa katsoa tunnin aikana turkoosia merta ja palmuja kuin jumppasalin seinää.

Aamupalalla tankataan tuoreita hedelmiä ja mehuja. Muutkin ateriat ovat kevyitä; kasvispainotteista, terveellistä ja tulista thairuokaa. Päivätunnin ohjelma vaihtelee joogien tason mukaan. Mukana saattaa olla joogan alkeita, selän huoltoa tai vaikka dynaamista ja meditatiivista kundaliinijoogaa. Osallistujien osaamistaso vaihtelee, mutta taitava opettaja tarjoaa kaikille tarpeeksi haasteita, eikä tunnin aikana ehdi vilkuilla muita.

Ennen iltatunteja ehtii päiväunille, kaupungille ja hoitoihin. Erityisen hyvää tekee thaihieronta, jossa lihaksia venytellään ja painellaan. Hienossa spassa voi nauttia harmonisesta sisustuksesta, mutta yhtä hieno elämys on hieronta rannalla, kun merituuli vilvoittaa ja aaltojen tasainen loiske rauhoittaa. Rannalla hieronta maksaa vain muutaman euron. "

teksti Krista Launonen, kuva All Over Press

Lue koko juttu Apu Matkasta!

Kommentoi »