Tuulilasi

Jaguar I-PACE on nyt älykkäämpi, paremmin yhteydessä ja nopeammin ladattu

Jaguar I-PACE on nyt älykkäämpi, paremmin yhteydessä ja nopeammin ladattu
Jaguar I-PACE tarjoaa jatkossa uuden nopean, intuitiivisen viihdejärjestelmän ja nopeamman latausmahdollisuuden, mikä tekee sähköauton omistamisesta ja ajamisesta helpompaa kuin koskaan.
Julkaistu: 24.6.2020

Esittelystään lähtien I-PACE on voittanut yli 80 globaalia palkintoa mukaan lukien 2019 World Car of the Year (Vuoden auto maailmassa), World Car Design of the Year ja World Green Car awards voitot.

Voitot ovat vahvistaneet sen asemaa Jaguarina, joka muutti tavanomaisen ollen ensimmäinen ja paras sähköauto luokassaan. I-PACEn toimintamatka yhdellä täydellä latauksella on 470 km (WLTP).

Kaksi Jaguarin suunnittelemaa sähkömoottoria molemmilla tuottavat poikkeuksellisen yhdistetyn suorituskyvyn, 400 hevosvoimaa ja 696 Nm vääntöä. Alumiinikorirakenteen ja alhaisen painopisteen ansiosta I-PACE tarjoaa verrattoman tasapainon nelivedon suorituskykyä, hienostuneisuutta, ylellisyyttä ja ketteryyttä sekä erinomaisen toimintamatkan ja päivittäisen käytettävyyden.

I-PACE saa parannuksia uuden mallivuoden yhteydessä

Uudistettu Pivi Pro tieto-viihdejärjestelmä, joka on nopeampi ja helppokäyttöinen kuin älypuhelin. Siinä on parannettu EV-navigointi, joka näyttää, onko lähellä olevat latausasemat vapaana vai käytössä, mitä ne maksavat ja kuinka kauan lataaminen kestää (toiminnon kattavuudessa on alkuun markkinakohtaisia eroja). Pivi Pro sisältää kaksi sisäänrakennettua SIM-korttia.

Lisää uusia varustevaihtoehtoja mm. ClearSight digitaalinen taustapeili, joka parantaa näkyvyyttä ja lisää mukavuutta sekä puhelimen langaton lataus.

Auton sisäinen vaihtovirtalaturin teho on nyt 11 kW ja se tukee kolmivaihelatausta. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia nopeammasta lataamisesta AC-latausasemaa käytettäessä.

Aiempi latausnopeus, jopa 35 km tunnissa, nopeutuu parhaimmillaan 53 km:iin tunnissa, kun auto on kytkettynä kolmivaihesähköllä toimivaan AC-latausasemaan. Lataus täyteen vie vain 8,6 tuntia - ihanteellinen yli yön lataamiseen kotona. Kun lataat "tien päällä", 50 kW:n DC-pikalaturi lisää toimintamatkaa jopa 63 km 15 minuutissa, kun taas 100 kW:n DC-pikalaturi lisää samassa ajassa jopa 127 km.

Saatavilla on myös ionisoiva matkustamon ilmanpuhdistin, jossa on nyt PM2.5-suodatus suodattaen ultrahienot ilmassa olevat hiukkaset ja allergeenit. I-PACE voi jopa suodattaa matkustamonsa ilman ennen matkan alkamista.

I-PACE:n ilme on erottuvampi etusäleikön uuden Atlas Grey -viimeistelyn myötä. Asiakas voi valita myös ylellisen uuden Bright Pack -vaihtoehdon, joka on saatavana kaikiin I-PACE -malleihin.

Uudistuneen I-PACE malliston ennakkohinnat alkavat 85 375 eurosta ja ne niiden toimitukset alkavat vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Kommentoi »