Mondo

Intialaisen huippukokin kurkkuraita

Intialaisen huippukokin kurkkuraita

Delhiläisen Indian Accent -ravintolan keittiömestari Manish Mehrotra antoi Mondolle kurkkuraita-reseptinsä. Kokeile kotona!
Teksti Mondon toimitus
Kuvat Jasmin Rauha
Mainos

Wasabi-kurkkuraita

Neljälle 250 g kreikkalaista jogurttia 30 g luomukurkkua (noin viidesosa kurkusta) 2 tl wasabitahnaa 1 tl sokeria suolaa, pippuria

1. Huuhtele kurkku ja poista siitä siemenet. Kuutioi pieneksi. 2. Yhdistä kurkku ja jogurtti. Lisää wasabitahna ja mausteita maun mukaan. Sekoita hyvin. 3. Anna maustua jääkaapissa ja tarjoile kylmänä esimerkiksi rapean leivän tai suikaloitujen vihannesten kanssa.

Hyvä Vinkki Kokeile kurkun ja wasabin sijaan granaattiomenaa ja hienoksi pilkottua avokadoa. Granaattiomena tuo mukavaa makeutta jogurttiin, avokado taas sopivasti pehmeyttä. 

Julkaistu: 5.2.2014