Ilkka ja Elina Kanervan kuntokuuri jatkuu: ”Aloimme käydä kävelyillä – varaa on ollut hoikistua, mutta sitten se on jäänyt päälle”
Puheenaiheet
Ilkka ja Elina Kanervan kuntokuuri jatkuu: ”Aloimme käydä kävelyillä – varaa on ollut hoikistua, mutta sitten se on jäänyt päälle”
Korona-aika sai Kanervat tarttumaan kuntokuuriin. – Ei salille, vaan raittiiseen ilmaan. Aikaisemmin kävelimme 6–7 kilometriä, nyt helposti kymmenenkin. Lenkki on pidentynyt paljon, Elina kertoo.
2Kommenttia
Julkaistu 23.10.2021
Apu

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva otti koronan alussa Elina-vaimonsa kanssa kuntokuurin, joka jatkuu edelleen.

– Aloimme käydä kävelyillä. Varaa on ollut hoikistua, mutta sitten se on jäänyt päälle, Ilkka kertoi Aleksanterinkadun Synsam-liikkeen avajaisissa.

Elina lisäsi, että kun tekee koko päivän päätteellä töitä, on pakko päästä ulkoilemaan.

– Ei salille, vaan raittiiseen ilmaan. Aikaisemmin kävelimme 6–7 kilometriä, nyt helposti kymmenenkin. Lenkki on pidentynyt paljon, Elina kuvaili.

"Politiikkaa on minusta aivan mahdoton tehdä ilman sosiaalisia suhteita. Kaikki käytäväkeskustelut ja taustoitukset jäävät tekemättä. Se on politiikalle pitkän päälle tuhoisaa."
Ilkka Kanerva

Kahden kiireisen aikataulujen sovittaminen on sujunut hyvin.

– Elina on se, joka pitää meillä vauhtia yllä, Ilkka sanoi.

– Juttelemme samalla päivät läpi. Ilkka nauraa aina, että nyt alkoi mäkiveto kun kiihdytän vauhtia. Minulla on varmaan neliveto päällä.

– Ei se osaa pitää ylämäessä samaa vauhtia kuin tasaisella. Kovempaa pitää mennä, Ilkka vahvisti.

Ilkka myönsi, ettei korona-aika ole ollut hänen mieleensä.

– Minulle vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa on iso voimavara ja se on ollut nyt hankaluuksissa. Politiikkaa on minusta aivan mahdoton tehdä ilman sosiaalisia suhteita. Kaikki käytäväkeskustelut ja taustoitukset jäävät tekemättä. Se on politiikalle pitkän päälle tuhoisaa.

2 kommenttia