Hurstin hyväntekeväisyystyössä auttanut Arman Alizad kauhistui ihmisten hätää: väki jonotti tuntikausia lumimyrskyssä
Puheenaiheet
Hurstin hyväntekeväisyystyössä auttanut Arman Alizad kauhistui ihmisten hätää: väki jonotti tuntikausia lumimyrskyssä
Hurstin ruoka-apu on pahoissa rahaongelmissa.
Julkaistu 24.1.2018
Apu

Arman Alizad otti vastikään kantaa viime aikoina pinnalla olleeseen Hurstin ruoka-avun tilanteeseen. Aihe nousi keskusteluun Avun paljastettua, että hyväntekeväisyystyöllä on rahat vähissä:

Arman kävi toteamassa asian omin silmin. Hän on ollut viime päivät Hurstilla töissä, ilmeisesti tv-ohjelman kuvausten vuoksi. Armanin Pohjantähden alla -sarja on pureutunut aiemminkin yhteiskunnan eri puoliin arjen selviytyjien ja sankarien kautta.

Arman kirjoittaa Facebookissa:

Oon nyt ollu kolmatta päivää Hurstilla töissä. Tänään on ruokajako klo 9:30 ja tuol ulkona oli ihmisiä jo seittemältä jonottamassa lumimyrskyssä ja jonossa tulee oleen tänään 3000 ihmistä. Sanotaan et yhteiskunta tunnetaan siitä miten se kohtelee heikoimpiaan. Miten vitussa Suomi ei pysty pitämään omistaan huolta?

Sisältöä ei voida näyttää
Valitsemasi suostumukset estävät tämän sisällön näyttämisen. Muokkaa asetuksia evästeasetuksissa.

Armanin päivitys on aiheuttanut paljon keskustelua. Armania on jopa kommenteissa maanitelty politiikkaan. Se jää kuitenkin haaveeksi, sillä hän kirjoittaa:

En ikinä lähe politiikkaan. Mä pystyn vaikuttamaan nykyisessä työssä enemmän ja isommin ku se et uisin tuolla vastavirtaan eduskunnassa. Plus joku viisas on joskus sanonu: poliitikot on ku vaipat. Ne pitää vaihtaa yhtä usein, ja samasta syystä.

Vielä ei ole selvää, miten Hurstin ruoka-avun käy. Apu seuraa tilannetta lehdessä ja netissä.

Lue myös:

Kommentoi »