Tuulilasi

Honda Accord ei kelpaa asiakkailleHonda Accord ei kelpaa asiakkaille

Hondan Accord ei käy kaupaksi Yhdysvalloissa. Jälleenmyyjät ovatkin pyytäneet Hondalta apua saadakseen autoja paremmin kaupaksi.
Kuvat Honda

Vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana niin Toyota Camry kuin pian uusittava Nissan Altimakin myivät enemmän kuin Accord.

Automotive Newsin mukaan Hondan Pohjois-Amerikan johto onkin pitämässä palaveria jälleenmyyjien kanssa tällä viikolla saadakseen ongelman ratkaistua. Agendalla ovat ainakin isommat vaihtohyvitykset, kannustimet sekä paremmat leasingsopimukset. Sivuston mukaan ei ole lainkaan varmaa, suostuuko Honda näistä yhteenkään.

Tällä hetkellä Accordin myynti kestää keskimäärin 103 päivää, kun kaikkien automerkkien keskimääräinen myyntiaika on 70 päivää.  

”Olemme tyytyväisiä kasvaneeseen markkinaosuuteemme sekä uuteen Honda Accordiimme. Meidän on kuitenkin syytä tehdä tiivistä yhteistyötä jälleenmyyjiemme kanssa varmistaaksemme, että kaikkien autojemme hinnat ovat markkinoilla kilpailukykyisiä”, Hondan puhemies kertoi.

”Olen kyllä yllättynyt, jos emme saa jotakin apua huhti- tai toukokuussa. En usko, että Hondallakaan halutaan autojen makaavan varastoissa”, kertoo kalifornialainen Honda-kauppias Dave Conant.

Julkaistu: 26.3.2018