Ensimmäiset Kia EV6 -sähköautot matkalla Suomeen - mahdollisuus myös henkilökohtaiseen virtuaaliesittelyyn
Autot ja liikenne
Ensimmäiset Kia EV6 -sähköautot matkalla Suomeen - mahdollisuus myös henkilökohtaiseen virtuaaliesittelyyn
Ensimmäiset Suomeen saapuvat Kia EV6 -täyssähköautot on valmistettu. Autot ovat parhaillaan matkalla Suomeen, jonne ne saapuvat lokakuussa.
15.9.2021
 |
Tuulilasi

EV6-sähköautosta kiinnostuneilla suomalaisilla on jo mahdollisuus osallistua vuoden odotetuimman sähköauton reaaliaikaiseen ensiesittelyyn. Tämän mahdollistaa henkilökohtainen, Kia EV6 1:1 -live-esittely, jossa asiantuntija esittelee auton asiakkaan mielenkiinnon mukaan. Asiakkaalla on mahdollisuus myös keskustella liveyhteyden välityksellä asiantuntijan kanssa.

"Kyseessä on ainutlaatuinen, henkilökohtainen asiakaskokemus, jossa asiakas näkee auton ja esittelijä kuulee asiakkaan kysymykset. Tämä on samalla Kian historiassa ensimmäinen kerta, kun auto voidaan esitellä henkikohtaisesti asiakkaalle, vaikka autot eivät vielä ole saapuneet Eurooppaan", kertoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

EV6-mallia kohtaan on ennennäkemätön kiinnostus maailmalla ja meillä, joten henkilökohtaiselle palvelulle on Kittilän mukaan tarve.

”Tämä on tulevaisuutta uusien autojen esittelyssä, joka ei ole riippuvainen ajasta tai paikasta. Olemme iloisia, että olemme saaneet Suomen heti mukaan Kia Europen järjestämään EV6:n live-esittelyyn", Kittilä iloitsee.

Kia EV6 1:1 -live-esittelyissä kielenä on englanti, saksa tai espanja. Palvelun tuottaa Trive, joka on Bergé Auton kehittämä verkkoalusta. Bergé Auto on Kian maahantuontiyhtiö Bergé Auto Nordicsin emoyhtiö.

Kia EV6 1:1 -live-esittelyyn voi rekisteröityä tästä.

Kommentoi »