Dublinin trendikäs Smithfield
Matkailu
Dublinin trendikäs Smithfield
Dublinin trendikkäässä Smithfieldin korttelissa syödään vanhanajan irlantilaista ruokaa, käydään designmarkkinoilla ja maistellaan viskejä.
Julkaistu 6.8.2015
Mondo

KOE

St Michans Anglikaanikirkon (Church Street) krypta tunnetaan muumioistaan. Kirkkoon järjestetään kehuttuja opaskierroksia. Muumion sormen koskettaminen tuo uskomuksen mukaan onnea.

HERKUTTELE

Seven Social Vanhanajan irlantilaiseen keittiöön erikoistuneen ravintolan (76 Benburb St) leipä on tehty viljalajeista, joita irlantilaiset söivät vuosisata sitten. Luomuruokaa, itse kirnuttua voita, artesaanioluita. Jopa osa tarjolla olevasta possusta on itse kasvatettua.

Wuff Paikallisten suosima pieni bistro (23 Benburb St) tarjoilee aamupalaa, lounasta ja illallista. Viikonlopun brunssilla saa perinteistä irlantilaista aamiaista makkaroineen ja verivanukkaineen. Jos tilaa jää, ota jälkkäriksi baileys-toblerone-juustokakkua.

K Chido Mexico Veikeän pastellinsävyinen K Chido Mexico -ruokarekka tarjoilee meksikolaista ruokaa varastohallissa (18 Chancery St). Annoksen voi nauttia trukkilavoista tehdyn pöydän ääressä. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

KAHVITTELE

Third space Yhteisöllisyyteen panostavasta kahvilasta (Smithfield Square) saa hyvää kahvia. Tilassa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

SHOPPAILE

Smithfield Market Fair Trendikkään Generator-hostellin (Smithfield Square) alakerrassa järjestetään kerran kuukaudessa tyylikkäät markkinat. Tarjolla on muun muassa vaatteita, brunssia ja livemusiikkia.

JUHLI

Cobblestone Dublinin rakastetuimpia pubeja (77 King St) ja kaupungin parhaimpia kansanmusiikkipaikkoja. Tarjolla on myös craicia eli ilonpitoa.

L. Mulligan Grocer Gastropub (18 Stoneybatter) yhdistelee ruokaa paikallisiin oluisiin ja viskeihin. 

Kommentoi »