Apu

Dannyn uusi tähti Jennika Vikman: "Olin aikamoinen kiusanhenki Erikalle"

Dannyn uusi tähti Jennika Vikman: "Olin aikamoinen kiusanhenki Erikalle"
Jennika Vikman tulee musikaalisesta perheestä. Erika-siskon lisäksi myös vanhemmilla on esiintyjätausta.
Julkaistu: 19.7.2018

Pääset mukaan Dannyn jää­hyväiskiertueelle Viimeinen ilta Dannyn kanssa. Millaiset tunnelmat sinulla on?

– Odotan innokkaana tulevaa kiertuetta. Se on loistava mahdollisuus minulle. Toki jännittää, mutta hyvällä tavalla.

Teet kiertueella ensiesiintymisesi, ja Danny povaa sinusta jo tähteä. Kuinka aiot valmistautua ensimmäiseen konserttiisi?

– Musiikin ammattilaisten valmennuksella, ahkeralla harjoittelulla ja laulunopettajan tuella. Olen haaveillut esiintymisestä niin kauan kuin muistan.

Olet 23-vuotias ja Erika Vikmanin pikkusisko. Oletteko läheisiä?

– Lapsena olin aikamoinen kiusanhenki Erikalle. Nykyään välimme ovat läheiset ja tuemme toisiamme tarpeen tullen. Olin esimerkiksi Erikan luottohenkilönä hänen kilpaillessaan Tangomarkkinoilla.

Jennika tukee ahkerasti Erikaa Instagramissa.

Perheesi on hyvin musikaalinen, sillä isäsi on toiminut rumpalina ja äitisi laulajana sekä haitaristina. Onko teillä aina laulettu ja musisoitu paljon?

– Musiikki on aina soinut kodissamme. Olin usein mukana vanhempieni keikoilla ja laulukilpailuissa. Jo pikkutyttönä halusin esiintyä estradeilla aina kun se oli mahdollista. Suosikkikappaleitani olivat muun muassa Minun ystäväni on kuin villasukka ja Lea Lavenin Ei oo ei tuu. Laulaminen on aina ollut tärkeää minulle, mutta rupesin työstämään asiaa vakavammin vasta muutama vuosi sitten, kun aloitin laulutunnit.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

– Toivon näkeväni itseni toteuttamassa omaa unelmaani. Unelmoin esiintyvän artistin työstä ja että voisin elättää itseni musiikin avulla.

Kommentoi »