Apu

Dannyn yllätys: lähtee syksyllä uransa päätöskiertueelle Erika Vikmanin kuvankauniin siskon Jennika Vikmanin kanssa

Dannyn yllätys: lähtee syksyllä uransa päätöskiertueelle Erika Vikmanin kuvankauniin siskon Jennika Vikmanin kanssa
Jennika Vikman vahvistaa Dannyn lokakuussa alkavaa konserttikaravaania.
Julkaistu: 11.7.2018

Viihdetaivaan maestro Danny aloittaa lokakuussa 31 konserttia käsittävän jäähyväiskiertueensa Viimeinen ilta Dannyn seurassa, johon hänen 52-vuotinen uransa huipentuu.

Yksi kiertueen yllätysnimistä on laulaja Erika Vikmanin sisko Jennika Vikman.

– Jennika tekee ensiesiintymisensä tässä konsertissa. Hän oli juuri studiossa laulamassa konserttiin tulevat laulut. Omien soolojen lisäksi hän laulaa kolmantena stemmoja D’Voices-ryhmässä Katja Lukinin ja Varpu Virran kanssa, Danny sanoo.

Jennika Vikman saa koulutusta kokeneelta porukalta.

Danny on vuosikymmenten varrella nostanut lukuisia artisteja pinnalle. Jennika Vikman on heistä ”numero 157”, ja kuten Danny vaatimattomasti sanoo:

– Suomi saa uuden tähden. Koko meidän tiimi tekee töitä Jennikan onnistumisen puolesta. Hän siirtyy tehtävään koulutuksen, ei erehdyksen, kautta. Pitää myös muistaa, että Erikan ja Jennikan äiti on ollut tangomarkkinoilla ja isä on rumpali. Äärettömän musikaalinen perhe on hyvä lähtökohta tuohon.

Suurta kiertuetta on valmisteltu studiossa. Koko show on nauhoitettu ja laulettu cd-levylle, jonka avulla asioita voi vielä harjoitella kotona.

– Tällaista ei Suomessa ole ennen tehty, koska se on kallista, mutta me haluamme, että ihmiset ovat varmasti tyytyväisiä konserttiin. Se on iso projekti. Konsertteja on Rovaniemen Lappi-areenasta Helsingin Jäähalliin.

Erika Vikmanin vierailuista konserteissa ei ole varmuutta, sillä hän keikkailee samaan aikaan blues-taituri Erja Lyytisen kanssa.

Kommentoi »