Concierge: Vinkkejä Khao Lakiin
Matkailu
Concierge: Vinkkejä Khao Lakiin
Tällä kertaa Mondon matkailuasiantuntija Conciergelta kysytään vinkkejä Thaimaan Khao Lakiin. Avuksi tulee Mondon Thaimaa-oppaan tekijä Antti Helin.
Julkaistu 30.9.2015
Mondo

Concierge ei kadehdi teitä. Marraskuu on parasta aikaa olla Suomessa. On pimeää, märkää ja kaupoista alkaa taas saada äitien tekemää lanttulaatikkoa.

Khao Lak sopii luontoelämysten ja rauhallisen pötköttelyn ystäville eli loistavasti koko perheelle. Mondon huikean hienon Thaimaa-oppaan tekijä Antti Helin suosittelee oppaassaan esimerkiksi päiväretkeä Similansaarille. Perillä pääsee ihailemaan valkoisia hiekkarantoja ja snorklaamaan turkoosissa meressä. Similansaaret ovat Khao Lakin suosituin retkikohde, ja pikavene vie perille tunnissa.

Toinen hieno paikka on noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Phang-Ngan lahti ja sen karstisaaret. Helin suosittelee myös retkeä Khao Sokin kansallispuistoon. Viidakossa elää muun muassa norsuja ja tapiireja. Varautukaa sateeseen ja iilimatoihin, marraskuussa sademetsässä on hyvin märkää. Melkein yhtä märkää kuin Suomessa.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesipalautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi 

Kommentoi »