Concierge: Täydellinen häämatka
Matkailu
Concierge: Täydellinen häämatka
Tällä kertaa Mondon matkailuasiantuntija Conciergelta kysytään, mikä olisi täydellinen kohde häämatkalle, jos haluaa upeita rantoja muttei massaturismia.
12.4.2016
 |
Mondo

Mihin mennä häämatkalle? Pitäisi olla sanoinkuvaamattoman hieno ranta, kirkkaat vedet ja lämmintä. Ei massaturismia. Onko sellaisia paikkoja?

On toden totta vaikeaa keksiä kaunis rantakohde, jossa olisi matkailijoille palveluja muttei muita turisteja.

Jos Concierge olisi erehtynyt häämatkalle, kohteena olisi Albania. Sieltä löytyvät Euroopan viimeiset aidosti autiot rannat. Kuvittele: ei ihmisiä, ei hotelleja, ei ravintoloita, vain te kaksi ja yksinäinen vuohi.

Leikki sikseen. Lähtekää Sansibarin saarelle Afrikkaan! Siellä hiekka on hohtavan valkoista, Intian valtameri turkoosi ja rakentamattomiakin rantoja löytyy. Sansibar kuuluu Tansanialle, joten rannalla löhöilyyn voi kytkeä safarin mantereella. Nämä bush & beach -lomat ovat olleet pieni hitti maailmalla.

Muita vaihtoehtoja: Malediivit, Pienet Kykladit Kreikassa ja Carriacoun saari Karibialla.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi   

Kommentoi »