Concierge: Tanskan hienoimmat rannat?
Matkailu
Concierge: Tanskan hienoimmat rannat?
Mondon matkailuasiantuntija Concierge selvitti, miten onnistuu matka Tanskan hienoille hiekkadyyneille.
Julkaistu 22.4.2015
Mondo

Tanskan hiekkarannat ovat todella näkemisen arvoiset, ja mikä tuuri! Huhtikuun Mondossa (4/2015) on iso juttu Tanskan hiekkadyyneiltä (lehti löytyy kaupan hyllystä). Mutta kysytään vielä muutama vinkki jutun kirjoittajalta, Mondon hienon Kööpenhamina-oppaan tekijältä, maassa asuvalta Annukka Oksaselta.

"Tanskassa on upeita hiekkarantoja. Jylhimmät rannat löytyvät Jyllannin länsirannikolta. Tanskan kuuluisin rantakohde on maan pohjoisin niemi Skagen. Siellä voi seisoa vedessä ja katsoa, kun Kattegatin ja Skagerrakin merivirrat yhtyvät ja vesi lainehtii ristiin. Myös Sjellannin pohjoisrannikolla on hienoja rantoja ja vilkasta kesäelämää."

Oksanen suosittelee viikon reissulle mökkimajoitusta. Mökkejä välittää esimerkiksi visitdenmark.com.

"Ilman autoakin pärjää juuri ja juuri, mutta varsinkin Jyllantiin lähdettäessä auto on tarpeen. Autoa vuokrattaessa on hyvä muistaa sanoa, että on ulkomailta. Silloin auton saa halvemmalla kuin jos asuisi Tanskassa. Syynä on Tanskan verotus", Oksanen sanoo.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi  

Kommentoi »