Concierge: Lomalentoja Tampereelle!
Matkailu
Concierge: Lomalentoja Tampereelle!
Tällä kertaa Mondon matkailuasiantuntija Conciergelta kysytään, miksi Tampereelta ei järjestetä enemmän lomalentoja tai -matkoja.
Julkaistu 14.9.2016
Mondo

Kukapa haluaisi viettää yönsä Helsingissä. Concierge yöpyy kaupungissa 320 päivänä vuodesta, ja se on joka kerta rankkaa, sillä Conciergen kotona asuvat helsinkiläiset kuorsaavat.

Vitsit sikseen. Concierge esitti kysymyksen Aurinkomatkoille ja Finnmatkoille. Vastaus on yksinkertainen. Lentoja on vähän, koska Tampereen seudulta lähteville lomamatkoille ei ole riittävästi kysyntää. Ja miksi olisi? Concierge ei keksi yhtään hyvää syytä poistua Tampereelta. Onhan kaupungissa keksitty mustamakkarapiirakan lisäksi lentokoneissa käytettävä musta laatikko. Pispalassa voi kylpeä Suomen vanhimmassa, yhä toimivassa yleisessä saunassa. Torni-hotellista saa sekä Tappara- että Ilvesjäätelöä.

Toinen syy voi toki olla se, että Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain parin tunnin päässä. Kun suurin osa lomalennoista lähtee sieltä, niin lähtee suurin osa tamperelaisistakin.

Lohduttaisiko tieto, että Turusta lomalentoja on Tamperettakin vähemmän?

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi mondo@a-lehdet.fi.

Kommentoi »