Concierge: Hyvä matkakohde teini-ikäiselle?
Matkailu
Concierge: Hyvä matkakohde teini-ikäiselle?
Tällä kertaa Mondon matkailuasiantuntija Conciergelta kysytään, mitkä ovat Euroopan nuorisoystävällisimmät kohteet.
Julkaistu 3.2.2016
Mondo

Hyviä kysymyksiä! Concierge ei enää lukeudu nuorisoon, vaikka koleesta ja snygistä olemuksesta niin voisi luulla. Conciergen neulekerho tietää, että juuri nyt mahtavuutta on surffaus. Siihen hyviä lomakohteita ovat esimerkiksi Ranskan Biarritz ja Espanjan San Sebastián.

Tai miten olisi Portugalin rannikko? Lissabonista pääsee puolessa tunnissa junalla Carcavelosin rannalle, jossa surffausta on helppo kokeilla ensimmäistä kertaa. Opettajan ja välineet saa paikan päältä. Harkitse silti, kokeiletko itse. Karseinta matkalla on nolot vanhemmat.

Kaupunkikohteista ykkönen on varmasti Lontoo. Sieltä löytyy shoppailtavaa, katutaidetta sekä supersiistejä kahviloita ja ravintoloita. Lontoolaiset ovat kohteliaita, ja nuoriso voi liikkua omin päinkin. Kokeilkaa maailmanpyörä London Eyeta tai käykää Harry Potter -studioilla (wbstudiotour.co.uk) Leavesdenissa.

Vaihtoehto on Berliini: se on edullinen ja liikkuminen sielläkin on helppoa. Neulekerho kehuu kaupungin maanalaisia kierroksia (berliner-unterwelten.de).

Concierge lähtisi Nizzaan, jossa viihtyi itsekin 15-vuotiaana: mukavia mirkkuja ja nasta sää.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi  

Kommentoi »