Concierge: Euroopan lapsiystävällisin matkakohde?
Matkailu
Concierge: Euroopan lapsiystävällisin matkakohde?
Tällä kertaa Mondon matkailuasiantuntija Conciergelta kysytään, mikä on Euroopan lapsiystävällisin matkailukohde.
21.6.2016
 |
Mondo

Concierge rakastaa lapsia, muttei koskaan matkustaisi heidän kanssaan. Sama pätee koiriin, savolaisiin sekä henkilöihin, jotka eivät pysty nousemaan sängystä torkuttamatta herätyskelloaan.

On siis turvauduttava tutkimusaineistoon. Matkailupalvelu HouseTripin teettämän tutkimuksen mukaan Euroopan lapsiystävällisin kohde on Berliini. Selvityksessä vertailtiin kaupunkien hintoja, nähtävyyksiä, saastetilannetta ja rikollisuusastetta. Toisen sijan sai Espanjan Valencia, kolmannen Budapest.

Conciergen lapselliset ystävät ovat samaa mieltä Berliinistä. Kaupungissa suhtaudutaan mutkattomasti lapsiin, leikkipuistoja on joka nurkalla ja liikkuminen helppoa. Hyviä nähtävyyksiä on vaikkapa lastenmuseo Labyrinth Kindermuseum.

Lapsiystävällisten kohteiden listalle voisi lisätä myös Amsterdamin ja Tukholman. Teinien kanssa matkustavalle Concierge suosittelisi Lontoota, jossa on paljon shoppailtavaa.

Ja muistathan – lapsia tai ei – älä torkuta puhelintasi, kun jaat huoneen jonkun toisen kanssa. Se on pirun ärsyttävää.

Mondon Concierge palveluksessanne. Kysy mitä tahansa matkailusta, Concierge selvittää tai keksii tarpeeksi uskottavan vastauksen. Lähetä kysymyksesi palautelomakkeen kautta tai mondo@a-lehdet.fi    

Kommentoi »