BMW ja Mini lanseerasivat tilauspalvelun
Autot ja liikenne
BMW ja Mini lanseerasivat tilauspalvelun
BMW ja Mini ovat lanseeranneet Iso-Britanniassa tilauspalvelumallin, missä kuukausimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat autoilun kustannukset – paitsi polttoaine.
Kuvat

Julkaistu 10.4.2018
Tuulilasi

Palvelun hinnat alkavat 131 punnasta eli 150 eurosta viikossa, näin ollen kuukausimaksu on noin 600 euroa – moni maksaa saman autolainasta. Hintaan sisältyvät vakuutukset, huolloot ja korjaukset. Vaikka BMW on ensimmäinen suuri automerkki, joka tarjoaa Iso-Britanniassa moista palvelua, ei se silti ole ensimmäinen kaikista; Polestar myy autojaan vain tällä samalla periaatteella.

BMW:n ja Minin palvelua operoi tilausyritys Drover. Pienimmästä päästä tarjolla on Mini Cooper 3dr hatchback ja BMW 116d Sport, isoimmassa segmentissä BMW:n 5-sarja ja X3 SUV.

Asiakas voi vaihtaa autoa halutessaan koska tahansa, samoin lopettaa sopimuksen.

”Tämän palvelun avulla voimme tarjota autojamme yhä usemmalle asiakkaalle kuin perinteisillä myyntitavoilla. Valinnanvaraa on hyvinkin erilaisiin tarpeisiin”, sanoo BMW:n Iso-Britannian myyntijohtaja Chris Brownridge.

”Yhteisytö tuo samaan nippuun uusimmat ja parhaat autot sekä uuden tavan omistaa auto. Nyt monilla, joilla ei olisi muuten mahdollisuutta hankkia vaikkapa BMW:tä kaupasta, voivat tehdä sen”, kertoo palvelua operoivan Droverin pääjohtaja Felix Leuschner.

Tämäkin palvelu on hyvä esimerkki autoalan kiihytvästä muutoksesta. Monet autoalan asiantuntijat ennustavat vastaavien palveluiden lisääntyvän lähitulevaisuudessa.

Palvelun hinnat alkavat 131 punnasta eli 150 euroata viikossa, näin ollen kuukausimaksu on noin 600 euroa – moni maksaa saman autolainasta.

Kommentoi »