Berliinin trendikäs Neukölln
Matkailu
Berliinin trendikäs Neukölln
Menossa Berliiniin? Kierrä muodikkaan Neuköllnin parhaat löydöt satavuotiaasta uimahallista vegaanikahvilaan.
Julkaistu 26.2.2015
Mondo

Vietä päivä muodikkaassa Neuköllnissä.

KOE Kindl Berliinin uusin nykytaiteen keskus (Am Sudhaus 2) sijaitsee entisessä olutpanimossa. Kattilahallissa roikkuu keltainen pienlentokone, Roman Signerin teos Kitfox Experimental.

Stadtbad Neukölln Satavuotias uimahalli (Ganghoferstraße 3) tuo mieleen antiikin kylpylät. Lämmitellä voi yrtti­saunassa. Kauneimmillaan uinti­retki on sunnuntai-iltaisin, jolloin hallin valot himmennetään ja siellä soi hiljainen musiikki.

HERKUTTELE Pêle-Mêle Valoisa ja sympaattinen vegaanikahvila (Innstraße 26) tarjoaa kakkua ja keittoa. Nurkasta voi vuokrata työpisteen vaikka päiväksi – tietenkin kahvitarjoilulla. Sunnuntai-iltaisin katsotaan Saksalaista kulttirikossarjaa Tatortia.

Lava Neuköllnin nimekäs italialaisravintola (Flughafenstraße 46) kutsuu aperitivolle. Talon viinin kanssa tarjotaan paksu siivu maalaisleipää, serranokinkkua ja manchegojuustoa. Kauniissa ravintolassa viihtyy myös pitempään, vaikka viiden ruokalajin illallisen verran.

Velvet Tummin, lämpimin sävyin sisustettu drinkkibaari (Ganghoferstraße 1) on saanut nimeä osaavan henkilökunnan ansiosta. Kerro baaritiskillä omista makumieltymyksistäsi ja drinkki sekoitetaan niiden mukaan.

SHOPPAILE Stube Flughafenstraße tunnetaan käytetyn tavaran kaupoistaan. Romu- ja antiikkiliikkeiden seasta löytyy helmi nimeltä Stube (Flughafenstraße 24). Huolella valittuja esineitä ja huonekaluja voi tutkia kahvikupin ääressä.

RixStyleMarkt Neuköllniläiset suunnittelijat ja käsityöläiset myyvät tuotteitaan designmarkkinoilla, jotka järjestetään huhtikuusta alkaen aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Paikka on Alfred-Scholz-Platzilla, Berliinin kolmanneksi vilkkaimman ostos­kadun Karl-Marx-Straßen varrella.

Kommentoi »