Tuulilasi

Bassadone ja MetroAuto laajentavat yhteistyötäänBassadone ja MetroAuto laajentavat yhteistyötään

MetroAuto Oy ja Bassadone Automotive Nordic –yritysryhmään kuuluvat maahantuontiyhtiöt allekirjoittivat tammikuussa 2018 sopimuksen yhteistyön aloittamisesta Tampereella (Hyundai) ja Espoossa (Dacia, Renault ja Hyundai).
Kuvat Bassadone Automotive Nordic

Yhteistyö laajenee kesällä 2018 myös Itä-Helsinkiin MetroAuton avatessa täyden palvelun Hyundai-, Citröen- ja Peugeot–autotalon Herttoniemeen.

Tällä hetkellä Mekaanikonkadun osoitteessa toimii Autoverkkokauppa.fi, jonka toiminta tullaan samassa yhteydessä siirtämään ja keskittämään Vantaan Petikkoon, jossa jo olemassa olevien tilojen oheen avataan kesällä 2018 uusi Citroën- ja Peugeot –autotalo. 

”Yhteistyömme MetroAuton kanssa on alkanut erittäin hyvin ja oli luontevaa laajentaa yhteistyömme myös Herttoniemeen, jossa MetroAutolle siirtyvät Hyundain lisäksi Citroën ja Peugeot –edustukset . Täten MetroAutosta tulee meille entistäkin tärkeämpi kumppani. Samassa yhteydessä keskitämme pitkän tähtäimen strategiamme mukaisesti kaikki Autoverkkokauppa.fi –toiminnot ja merkkiedustukset Petikkoon”, sanoo Bassadone Automotive Nordic Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

Myös MetroAuto Oy:n toimitusjohtaja Jussi Rapala on tyytyväinen yhteistyön laajenemisesta.

”Iloitsemme yhteistyömme laajenemisesta ja olemme kiitollisia maahantuojan luottamuksesta. Citroën, Peugeot sekä Hyundai parantavat entisestään MetroAuton tarjontaa Helsingissä ja Herttoniemi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tulemme myös tarjoamaan uudessa toimipisteessämme asiakkaillemme yllä mainittujen merkkien lisäksi Renaultin ja Dacian huoltopalveluita.”

Julkaistu: 17.2.2018