Barcelonan trendikäs Sant Antoni
Matkailu
Barcelonan trendikäs Sant Antoni
Menossa Barcelonaan? Vietä päivä trendikkäässä Sant Antonin korttelissa. Poimimme sieltä parhaat osoitteet.
5.8.2015
 |
Mondo

KOE

Moritz-panimon vanha tehdas (Ronda Sant Antoni 39) on saanut uuden elämän Sant Antonin kulttuurikeskuksena. Kaupan puolelta löytyy hauskoja matkamuistoja, kuten Moritz-oheistavaraa. Ravintolassa on Barcelonan pisin baaritiski, jolta tilataan alakerran pienpanimossa valmistettua olutta sekä tapaksia.

HERKUTTELE

Tyylikkäässä viinituvassa (Parlament 53) tarjoillaan tavallista hienostuneempia tapaksia. Erinomaisia viinejä voi ostaa myös mukaan.

Ferran ja Albert Adriàn tapasravintolan (Avinguda del Paral·lel, 164) antimet ovat täyttä avantgardea ja sisustus saa tuntemaan olevansa Almodóvarin elokuvassa. Pöytävaraus on tehtävä kuukausia etukäteen.

KAHVITTELE

Barcelonan uuden kahvilakulttuurin pioneeri (Carrer de Viladomat 23) tarjoilee lähi- ja luomuaineksista valmistettuja suolaisia ja makeita herkkuja.

Trendikkäästä aamiaispaikasta (Carrer del Parlament 39) saa arkena aamiaista yhteen asti ja sunnuntaisin brunssitellaan koko päivän. Listan erikoisuus: kengurunlihahampurilainen!

SHOPPAILE

Vasta avatussa konseptiliikkeessä (Carrer del Parlament 28) myytävät esineet ovat hip. Valikoima on pieni mutta runsas: naisten ja miesten vaatteita, reppuja, aurinkolaseja sekä kosmetiikkaa.

Espanjan suurin jalkapallokauppa (Ronda de Sant Pau 25) on futarin unelma. Täältä löytyvät kaikkien Espanjan liigan joukkueiden pelipaidat.

JUHLI

Uutuusbaari (Carrer del Parlament 25) täyttyy joka ilta iloisista barcelonalaisseurueista. Isolla terassilla kelpaa nauttia gintoniceja. 

Kommentoi »