Mondo

Barcelonan trendikäs Sant Antoni


Menossa Barcelonaan? Vietä päivä trendikkäässä Sant Antonin korttelissa. Poimimme sieltä parhaat osoitteet.
Kuvat Outi Kainiemi

KOE

Fàbrica Moritz

Moritz-panimon vanha tehdas (Ronda Sant Antoni 39) on saanut uuden elämän Sant Antonin kulttuurikeskuksena. Kaupan puolelta löytyy hauskoja matkamuistoja, kuten Moritz-oheistavaraa. Ravintolassa on Barcelonan pisin baaritiski, jolta tilataan alakerran pienpanimossa valmistettua olutta sekä tapaksia.

HERKUTTELE

Els Sortidors del Parlament

Tyylikkäässä viinituvassa (Parlament 53) tarjoillaan tavallista hienostuneempia tapaksia. Erinomaisia viinejä voi ostaa myös mukaan.

Tickets

Ferran ja Albert Adriàn tapasravintolan (Avinguda del Paral·lel, 164) antimet ovat täyttä avantgardea ja sisustus saa tuntemaan olevansa Almodóvarin elokuvassa. Pöytävaraus on tehtävä kuukausia etukäteen.

KAHVITTELE

Tarannà

Barcelonan uuden kahvilakulttuurin pioneeri (Carrer de Viladomat 23) tarjoilee lähi- ja luomuaineksista valmistettuja suolaisia ja makeita herkkuja.

Federal Café

Trendikkäästä aamiaispaikasta (Carrer del Parlament 39) saa arkena aamiaista yhteen asti ja sunnuntaisin brunssitellaan koko päivän. Listan erikoisuus: kengurunlihahampurilainen!

SHOPPAILE

Trait Store

Vasta avatussa konseptiliikkeessä (Carrer del Parlament 28) myytävät esineet ovat hip. Valikoima on pieni mutta runsas: naisten ja miesten vaatteita, reppuja, aurinkolaseja sekä kosmetiikkaa.

Futbolmania

Espanjan suurin jalkapallokauppa (Ronda de Sant Pau 25) on futarin unelma. Täältä löytyvät kaikkien Espanjan liigan joukkueiden pelipaidat.

JUHLI

Bar Calders

Uutuusbaari (Carrer del Parlament 25) täyttyy joka ilta iloisista barcelonalaisseurueista. Isolla terassilla kelpaa nauttia gintoniceja. 

Julkaistu: 5.8.2015