Autotalo Järvelle Suzuki-edustus myös Kaakonkulmalle
Autot ja liikenne
Autotalo Järvelle Suzuki-edustus myös Kaakonkulmalle
Autotalo Järvi on saanut Suzuki-automerkin edustuksen nyt myös Kotkan alueelle, aikaisemmin Järvi on edustanut Suzukia Itä-Uudellamaalla. Uusi edustus kattaa koko Kaakonkulman Pyhtäältä Virolahdelle.
Julkaistu 14.3.2018
Tuulilasi

Markku Mitikka Kotkan Keltakalliolla sijaitsevasta Autotalo Järven liikkeestä pitää uutta edustusta merkittävänä.

”Olemme toimineet Kaakonkulmalla vasta reilun vuoden ja onnistuneet saamaan varsin hyvän aseman vaihtoautomarkkinoilla. Suzuki sopii merkkinä ja mallistoltaan erinomaisesti tälle alueelle. Suzukihan tunnetaan erityisesti nelivetotarjonnastaan ja hinnaltaan kilpailukykyisestä mallistosta. Suzuki-merkkihuolto löytyy myös aivan tästä naapurista Keltakalliolta.” 

Myös Petri Järvi Autotalo Järveltä iloitsee uudesta sopimuksesta.

”Suzuki on ollut myynnissä pääasiassa Itä-Uusimaata palvelevassa Porvoon myymälässämme jo useamman vuoden ja olemme nousseet yhdeksi Suomen parhaista Suzuki-myyjistä – olihan viime vuonna joka kuudes Suomessa myyty Suzuki myyty meidän kauttamme. Tämä vuosi, osittain kiitos kunnon talven, on myös ollut Suzukille todella hyvä.” 

Autotalo Järven automyynnin liikevaihdon odotetaan nousevan tänä vuonna 22 miljoonaan euroon ja koko Autotalo Järvi -konsernin, johon kuuluu myös yrityksille valtakunnallisesti leasingpalveluja tarjoava Järvileasing, noin 40 miljoonaan euroon.

Kommentoi »