Assistor ja Bassadone aloittavat yhteistyön Suomessa: ”Sopimus on merkittävä”
Autot ja liikenne
Assistor ja Bassadone aloittavat yhteistyön Suomessa: ”Sopimus on merkittävä”
Assistor Oy Ab ja Bassadone Automotive Nordic Oy ovat sopineet Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomien automerkkien varaosien varastointipalvelun aloittamisesta Assistorin Vantaan logistiikkakeskuksessa kesällä 2018.
Julkaistu 17.1.2018
Tuulilasi

Assistor Oy Ab on vuonna 1966 perustettu autoalan logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvologistiikkaan, varaosa- ja materiaalilogistiikkaan sekä tietopalveluihin. Assistorin asiakkaana on yli 20 johtavaa automerkkiä ja yritys työllistää Suomessa n. 200 alan ammattilaista viidellä eri paikkakunnalla.

”Sopimus on merkittävä ja Bassadonen tuotteet sopivat erinomaisesti portfolioomme", kertoo Assistor Oy Ab:n toimitusjohtaja Perttu Piri.

”Ajoneuvojen varaosalogistiikan erikoisosaamisella ja korkealla laadulla oli merkittävä rooli sopimuksen syntymisessä ”, lisää Assistor Oy Ab:n liiketoimintapäällikkö Jukka Niemelä.

Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomia merkkejä ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, Suzuki ja SsangYong.

Kommentoi »