Arman Alizad kävi lähellä kuolemaa: "En ole osannut käsitellä asiaa"
Terveys ja hyvinvointi
Arman Alizad kävi lähellä kuolemaa: "En ole osannut käsitellä asiaa"
Arman Alizadin perhe jännittää välillä isän reissuja.
Julkaistu 30.1.2015
Apu

Arman Alizad on palannut kotiin Viimeinen ristiretki -ohjelman kuvauksista Pohjois-Etiopiasta. Arman latasi matkalta ohjelman Facebook-sivustolle kuvan, jossa hän makasi sairaalassa tiputuksessa. "Noutaja kolkutti mun ovea aavikon suolakaivoksilla. Näin kasvotusten ei ollakaan ennen oltu. Onneksi pääsen tiistaina kotiin", Arman kirjoitti.

Arman matkasi Etiopiassa suolankerääjien mukana aavikolle, jossa hän kaivoi työntekijöiden kanssa viiden kilon suolalaattoja maasta.

- Olosuhteet aavikolla olivat etukäteen tiedossa. Lämpötila auringossa saattaa kohota jopa 60 asteeseen. Työ on todella raskasta, joten ajattelin päänsäryn kuuluvan asiaan, Arman kertoi eilen Avulle.

Lopulta koko Armanin keho alkoi kouristella ja hän sai vatsakramppeja.

-  Muu porukka totesi, että minut pitäisi saada lääkäriin. Olimme keskellä aavikkoa, josta oli 7-8 tunnin matka lähimpään lääkäriin. Onneksi joku muisti, että eräällä louhosfirmalla on parakkeja, jossa vierailee joskus lääkäri.

Armanin onneksi lääkäri oli paikalla.

- En tiedä, miten minun olisi käynyt, jos lääkäriä ei olisi ollut. Olin monta tuntia tiputuksessa. Olin yön yli tarkkailussa ja lopulta pystyin juomaan nesteitä suun kautta.

TV-tähti on vieläkin hämillään tapahtuneesta.

- En ole oikein vielä osannut käsitellä koko asiaa. Tiedän vain, että noutaja kävi lähellä.

Armanilla on 12-, 5- ja 1,5 -vuotiaat lapset. Miten perhe suhtautuu isän matkoihin?

- Kyllä he välillä jännittävät. Vanhin on nähnyt jo ohjelmista kokonaisia jaksoja ja tietää mistä on kyse. Itse ajattelen, että voin yhtä hyvin jäädä auton alle, kun astun kodin ovesta ulos.

Armanin viimeisimmän kolumnin Avussa voit lukea täällä.

Kommentoi »