Tuulilasi

Alfa Romeo juonimassa jotakin uutta: "Tulette näkemään uuden sivun Alfa Romeon legendaarisessa tarinassa"

Alfa Romeo juonimassa jotakin uutta: "Tulette näkemään uuden sivun Alfa Romeon legendaarisessa tarinassa"
Alfa Romeo suunnittelee tuovansa Geneven autonäyttelyyn jotakin uutta, joka yhtiön mukaan antaa esimakua siitä, millaista on uusi italialainen suorituskyky ja luksus.
Julkaistu: 21.2.2019
Alfa Romenon edustaja Berh Alexanian kertoi CNET:lle, että brändi saapuu Sveitsiin täydellä voimalla ja sillä on jotakin uutta hihassaan.
”Pysykää linjoilla, maaliskuun 5. päivä tulette näkemään uuden sivun Alfa Romeon legendaarisessa tarinassa”, Alexanian sanoi.
Kukaan ei tiedä, mistä on kyse, mutta huhumylly jauhaa. Joidenkin raporttien mukaan tulossa olisi pienempi versio Stelvio SUV:n alapuolelle, joka perustuisi Jeep Compassiin tai lyhennettyyn versioon takavetoisesta ”Giorgio” alustasta, jolle on tehty sekä Giulia että Stelvio.
Tämä kuulostaakin ihan loogiselta, mutta voi olla, että Alfa Romeolla on tarjota myös jotakin muuta. Kompakti crossover on jo vahvistettu tuotantosuunnitelmaan vuoteen 2022 mennessä. Myös Giulietta, Giulio ja Stelvio ollaan uusimassa.
Urheiluautot GTV ja 8C ollaan myös korvaamassa vuoden 2022 loppuun mennessä. Tulossa on myös e-segmentin SUV.
Huhuttu on myös pidemmän akselivälin Giuliasta ja Stelviosta, lisäksi suunnitelmiin kuuluvat lataushybridit sekä kolmannen tason autonomiaa tulevina vuosina. Maaliskuussa Genevessä nähdään, mistä on kyse.
5 kommenttia