Vuosihoroskooppi: Vesimies 21.1.–18.2.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Vesimies 21.1.–18.2.
Vesimiehen eroottinen vire on loppukevään kohdalla huippulukemissa.
Julkaistu 16.1.2018
Apu

Työ ★★★

Terveys ★★★

Rakkaus ★★★

Yleistä: Vuoden alkupuoli tarjoaa lomahenkisyyttä, joutenoloa tai mahdollisuutta hedelmälliseen yhteistyöhön. Saatat löytää mukavan harrasteryhmän tai eksoottisen lomakohteen 18.1.–11.2. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden osalta vuoden kulku on erityisen lupaava,  kevättuuli puhaltaa mahdollisuuksien muodossa. Toimintapommi Mars saapuu merkkiisi 16.5. ja jää harvinaisesti lähes yhtämittaiselle vierailulle 16.11. saakka. Keväällä alkava työ- tai kuntoiluprojekti pitää sinut liikkessä kuusi kuukautta! 

Työ/Vapaa-aika: Alkuvuodesta kannattaa pitää kaikki ylimääräiset vapaat ja pekkaspäivät pois jaloista, sillä loppukeväästä alkava kiirejakso ei anna tähän enää myöhemmin mahdollisuutta. Oman energian järkevä kohdentaminen onnistuu loppukevään ja alkukesän aikana, mutta juhannuksen jälkeen kesän kulku ei ole ollenkaan niin sujuva. Vaikka kesän lomailujakso ei flunssan tai polvikivun vuoksi olisikaan niin kepeä, syksy 11.9. jälkeen nostaa energiatason jälkeen huippulukemiin. Määrätietoisuus vie todellakin läpi harmaan kiven syksyn kuluessa, helmikuisten osalta hyvä buumi kestää marraskuun puoleenväliin saakka. Kuntourheilijan unelmasyksy ei jätä tilaa laiskottelulle. 21.–24.1. syntyneet ovat alttiita nopeille irtiotoille kesän ja syksyn aikana. 

Rakkaus/ihmissuhteet: Sosiaalisen elämän huippujakso osuu 18.1.–7.2., suhdekeskeinen vesimies saa tällöin nauttia romantiikan parhaista puolista. Hedelmällinen kommunikointi on helmikuun heiniä. Eroottinen vire on loppukevään kohdalla huippulukemissa, alkukesän ja juhannuksen aika suosii sinkkujen kosiomatkoja. Elokuu sopii loman viettoon ja sukuloimiseen, syksy tuo tullessaan hienoista epävarmuutta ja oman paikan etsintää parisuhteessa. Haastavin jakso osuu 5.–31.10.

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »