Vuosihoroskooppi: Skorpioni 23.10.–21.11.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Skorpioni 23.10.–21.11.
Skorpionilla on edessään ihana läpimurtojen, onnistumisten ja edistymisen vuosi.
1Kommenttia
Julkaistu 11.1.2018
Apu

Työ ★★★★

Terveys ★★★★★

Rakkaus ★★★★★

Yleistä: Ihana läpimurtojen, onnistumisten ja edistymisen vuosi on käsillä, harvinainen 12 vuoden Jupiter-vierailu merkissä päättyy vasta 8.11. Taivaankansi tukee kaikkia pyrkimyksiäsi ja antaa mahdollisuuden tarttua uusiin haasteisiin niin työn kuin yksityiselämänkin saralla. Syksy ja loppuvuosi ovat merkkisi osalta mielenkiintoisia, kun romanttinen Venus saapuu vierailulle harvinaisesti 9.9.2018–7.1.2019. Luvassa on jännittäviä käänteitä ja suuria tunteita.

Työ/Vapaa-aika: Toimintapommi Mars liukuu merkissäsi vielä tammikuun ajan, marraskuisen skorpionin osalta alkuvuosi on erityisen hektinen. 9.–14.11. syntyneiden menestystarina on parhaimmillaan juuri alkuvuonna, onnekkaat yhteensattumat heijastuvat koko vuoden kulkuun. Jos kevään kulussa on mukavaa sujuvuuden tunnetta, loppusyksy 16.11. jälkeen ei anna yhtä suurta helppouden tunnetta. Etenkin lokakuinen ja kuun vaihteessa syntynyt skorpioni kokee vahvoja suorituspaineita alkukesän kohdalla. 23.–26.10. syntyneiden kesän kulku on yllätyksellinen, odottamattomat käänteet laittavat suunnitelmat uusiksi. Syksy 9.9. jälkeen sopii lomailuun ja matkusteluun, myös joulukuun puolella eksoottiset kohteet kiinnostavat. 

Rakkaus/ihmissuhteet: Jos rakkautta ei vielä ole löytynyt, pidä silmäsi auki. Harvinaisen upea vuosi rakastua, sitoutua tai nauttia lapsen tai lapsenlapsen syntymästä. Ihmishteet kukoistavat hiihtolomien kohdalla helmi–maaliskuun taitteessa, sekä syksyn pimetessä 9.9.jälkeen. Lokakuun aikana on syytä varoa sotkujen ja solmujen syntymistä, joulukuu nostaa romantiikan pilviin. 

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

1 kommentti