Vuosihoroskooppi: Kalat 19.2.–19.3.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Kalat 19.2.–19.3.
Matkustushenkinen kala intoutuu etsimään eksoottisia kohteita, 2018 on upea matkavuosi.
17.1.2018
 |
Apu

Työ ★★★★

Terveys ★★★★

Rakkaus ★★★★

Yleistä: Monet esteet ja hidasteet poistuvat merkistäsi vuoden 2018 puolella, terveysrintamalla pääset toden teolla nauttimaan paremmista päivistä, ja talouden suhteen on edessä helpotuksen aiheita. Kokeile onneasi uuden työn, palkankorotuksen tai pienen arpavoiton suhteen, vuoden saldo koostuu pienistä puroista. Maaliskalan onnenkantamoiset yltävät aina 8.11. saakka, 20.–24.2. syntyneiden kesän ja alkusyksyn myötätuuli on ajoittain huima. Matkustushenkinen kala intoutuu etsimään eksoottisia kohteita, 2018 on upea matkavuosi. 

Työ/Vapaa-aika: Tammikuun mukava ja toimiasi edistävä planeettakuvio henkii koko vuoden yleistä tunnelmaa, olet työnantajan suosiossa ja pääset näyttämään osaamistasi ajan kanssa. Talviloman, levon ja rentoutumisen paras aikajakso osuu 11.2.–7.3., hyvä seura ja yhteinen tekeminen kuuluvat tähän aikajaksoon. Koska Mars jää edelliseen merkkiin vesimieheen aina 16.11. saakka, saat odotella hyvää työbuumia koko kesän ja syksyn ajan. Loppuvuoden rutistusjakso on kunnianhimoiselle ja ahkeralle kalalla upea, taloustilanteen koheneminen tapahtuu vauhdilla. 

Rakkaus/ihmissuhteet: Juuri päättynyt seitsenvuotiskriisi karsi tehokkaasti huonot parisuhteet, nyt on edessä myllerryksen jälkeinen tasaantumisvaihe. 3.–9.3. syntyneet elävät haavemaailmassa, johon sopii ikuisen rakkauden odotus. Vaaleanpunaisen pallon sisällä ei aina näe koko totuutta. Romantiikan saralla lämpenee 11.2.–7.3., kevään ja alkukesän sosiaalisesti vilkkain jakso osuu 19.5.–13.6. Syyskuu suosii onnellisia, rakastuneita ja ihastuneita, 5.10. jälkeen ihastuksen kohteesta löytyy valitettavasti ärsytyksen aiheita.

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »