Vuosihoroskooppi: Jousimies 22.11.–21.12.
Ajanviete
Vuosihoroskooppi: Jousimies 22.11.–21.12.
Jousimiehellä on edessään on toiminnan vuosi.
Julkaistu 12.1.2018
Apu

Työ ★★★★

Terveys ★★★

Rakkaus ★★★★

Yleistä: Haasteita tuonut talouden, työn ja terveyden korjausliike jää onneksi taakse ja moni jousimies kykenee asennoitumaan uuteen vuoteen innostuneemmin. Tarjousten perässä juokseminen saa jousimiehen alkuvuodesta liikkeelle, tärkeät hankinnat kun täytyy suorittaa tammikuun alkupuoliskon aikana. Talviliikkujia suositaan 26.1. jälkeen, kun toiminnallinen Mars vierailee merkissä seitsemän viikon ajan. Historiallinen 12 vuoden sykli käynnistyy merkin osalta 8.11., kun Jupiter saapuu merkkiin. Kouluttautuminen, matkustaminen tai eläköityminen on ajankohtaista, osalla uusi virka tai työmuutokset tulevat positiivisena yllätyksenä.

Työ/Vapaa-aika: Ammatillinen kunnianhimo nousee marraskuisen jousimiehen osalta 26.1. ja joulukuiset liittyvät tunnelmaan 7.2. Kiirejakso kestää parhaimmillaan 17.3. saakka, jonka jälkeen on aika muuttaa selvästi rytmiä. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet saavat mahdollisuuden taidonnäyttöön, kevät toimii ponnahduslautana uusille tehtäville. Kesä tuo tullessaan terveysteeman, joka innostaa liikkumaan ja voimaan sen ansiosta paremmin. Eläkepäivät sujuvat osalla mielenkiintoisen ja aikaavievän harrastuksen parissa.  

Rakkaus/ihmissuhteet: Tämä on toiminnan vuosi, tunne-elämä jää hieman taka-alalle, sillä Venus ei vieraile merkissä vuoden 2018 aikana. Sosiaalisen elämän kannalta vuoden parhaat jaksot osuvat 7.–31.3. ja 14.6.–10.7. Marraskuun jälkimmäinen puolisko tuo kumppanuuteen kommunikaatio-ongelmia. 

Teksti Satu Ruotsalainen, kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Kommentoi »