Voicesta tuttu Lauri Mikkola korkokengistä: Tunto katosi jo aikoja sitten
Puheenaiheet
Voicesta tuttu Lauri Mikkola korkokengistä: Tunto katosi jo aikoja sitten
Laulaja Lauri Mikkola tekee haastavan roolin uudessa Kinky Boots -musikaalissa. Rakkulat ja tiikerisalva ovat tulleet jo miehelle tutuksi.
1Kommenttia
Julkaistu 13.8.2018
Apu

The Voice Of Finland -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu laulaja Lauri Mikkola tähdittää Helsingin Kaupunginteatterin syksyn räväkkää Kinky Boots -musikaalia. Maailmalla useita palkintoja kerännyt musikaali juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

- Aikaisemmin en ole tehnyt tässä mittakaavassa musikaalia. Joka aamu kun tulen töihin, läpsin itseäni poskelle. Vähän aikaa sitten en olisi uskonut olevani tässä pisteessä. Tämä on aina ollut haaveeni, pääroolin tekevä Mikkola iloitsi Kaupunginteatterin näytäntövuoden avajaisissa.

Roolia varten mies opetteli kävelemään ja tanssimaan korkokengillä, eikä täysin ilman tuskaa.

- En ole mennyt kertaakaan nurin, toivottavasti en menekään. Opetteluun meni muutama kuukausi. Rakkuloita on, mutta tunto katosi jo aikoja sitten, joten ei niitä enää huomaa! Laitan tiikerisalvaa pari litraa jalkoihin joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Myös drag-kulttuuri oli laulajalle ennestään vieras.

- Ei tämä ollut mikään läpihuutojuttu vaan olen opiskellut asiaa tuntikausia. Kaikki arvostus drag-queeneille, se on rankka ammatti.

Mikkolan miehisyys ei korkkareista, meikeistä ja korseteista kärsi.

- Tämä vaatii itsevarmuutta ja itseensä luottamista, mutta olen myös nauttinut kaikista saamistani katseista. Otan ne ylpeänä vastaan. This is me!

1 kommentti