VIIKON TÄHTI Maria Montazami: "Teen raamattuopintoja"
Puheenaiheet
VIIKON TÄHTI Maria Montazami: "Teen raamattuopintoja"
Ruotsin miljonääriäidit -ohjelmasta tutun Maria Montazamin elämä muuttui, kun hän tapasi miehensä.
Julkaistu 24.10.2014
Apu

Olet lanseerannut oman viinikokoelman. Millaista viinimenuta suosittelet pikkujouluihin?

 Ilta on aina aloitettava lasilla hyvää sampanjaa, jolloin vieraille tulee arvostettu ja tervetullut olo. Päivällisen voi aloittaa hienoilla viineillä ja päättää loppua kohden viineillä, jotka eivät maksa niin paljon. Halusin, että omat viinini ovat kohtuuhintaisia, jotta kaikilla on niihin varaa.

Muutit 21-vuotiaana Ruotsista Los Angelesiin. Miten olet muuttunut Amerikan vuosiesi aikana?

 Todella paljon. Työskentelin ennen mieheni tapaamista au pairina ja tarjoilijana. Elämäni muuttui, kun tapasin hänet.  Olen tullut paremmaksi ihmiseksi. Olen tehnyt yhdeksän vuotta raamattuopintoja, enkä nolostele, kun sanon uskovani Jumalaan. Amerikassa on hienoa, että voit olla samalla cool, vaikka uskoisit. Osaan myös antaa ja ottaa kohteliaisuuksia paremmin vastaan kuin nuorempana.

Olet ollut mukana Ruotsin miljonääriäidit –sarjassa alusta asti. Mihin suosiosi sarjassa perustuu?

Monet sanovat, että olen heille inspiraation lähde. Ehkä ihmiset näkevät minussa samaistumiskohteen, olen kiltti, näytän tunteeni, enkä todellakaan ole täydellinen.

 Millaista on miljonääriäidin elämä?

Koska teen paljon töitä, minulla on taloudehoitaja ja henkilökohtainen assitentti. Olemme opettaneet lapsillemme kohtuutta. Emme tuhlaile rahaa mihin sattuu. Olen perheihminen. He ovat minulle tärkeintä ja olen heistä onnellinen. Olen kuitenkin tietoinen, että kaikki voi muuttua hetkessä. 

Kolme asiaa, jotka haluat vielä tehdä elämäsi aikana?

Haluan inporoida ja inspiroitua, laajentaa liiketoimintaani ja viettää aikaa perheeni kanssa.

Maria Montazami, 48, on tuttu Ruotsin miljönääriäidit -ohjelmasta. Sarjan kahdeksatta kautta kuvataan parhaillaan Los Angelesissa. Suomessa näyttää kuudetta kautta. Ohjelma kuvaa Hollywoodissa asuvien ruotsalaisten miljonääriäitien elämää. Maria on ollut naimisissa kiinteistöalalla omaisuuden tehneen Kamran Montazamin kanssa 27 vuotta. Heillä on neljä lasta. Marian nimikkoviinejä myydään Viking Linen laivoilla.

Kommentoi »