Apu

Vesa Keskinen teki lupauksen vaimolleen: "Alkoholi ei enää niin kiinnosta"

Vesa Keskinen teki lupauksen vaimolleen: "Alkoholi ei enää niin kiinnosta"
Rakkaus rauhoitti kyläkauppias Vesa Keskisen, ja Jane-vaimoa surettanut alkoholinkäyttö on myös rauhoittunut.
Julkaistu: 3.1.2019

Suomen kuuluisin kyläkauppias Vesa Keskinen tuntuu muuttuneen. Hän on tyynempi ja onnellisempi. Poissa on kiire ja raikulimaisuus, tilalla tyytyväinen perheenisä.

– Minulle tuntuu käyvän samalla tavalla kuin monille muillekin ikäisilleni miehille, jotka ovat elämässään ehtineet kokea muutakin kuin perhe-elämän ja työpaikan. Alkoholi ei enää niin kiinnosta, kun vaihtoehtona on perhe ja pirteä olo.

Myös Jane-vaimo on huomannut muutoksen.

– En pidä siitä, jos hän ottaa alkoholia. Vesa lupasi uuteen kotiin muuttaessamme, ettei hän toisi alkoholia sinne, ja siitä olen tosi iloinen. Kun hän haluaa joskus ottaa, en tokikaan kiellä, mutta tulen siitä surulliseksi. Ja hän tietää sen.

Suomen nuorin vhh-laihduttaja

Kahvipöydässä Vesa kieltäytyy kekseistä, koska on laihdutuskuurilla.

– Kesän grilliruoat johtivat siihen, että lokakuussa paino kävi melkein ennätyslukemissa. Olen parissa kuukaudessa saanut yli kymmenen kiloa pois. Kasvoista sen jo hieman huomaakin, mutta vielä on matkaa 84 kiloon. En laita itselleni mitään aikarajaa.

Hiilihydraatteja välttelevä Vesa huomauttaa, että hän on varmaan Suomen nuorin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla laihduttanut.

– Olin 14-vuotias, kun löysin isäni kaapista Atkinsin dieettikirjan. Se on vieläkin toimistoni vitriinissä. Minun motiivini silloin laihduttamiseen oli, että en lihavuuteni vuoksi saanut tyttöjä kiinni kuten kaverini. Keskinen laihdutti kahdessa kuukaudessa 98:sta 78 kiloon Atkinsilla ja punttisalilla.

– Sen jälkeen ei kiinni saamisen kanssa enää ole mitään ongelmia ollutkaan.

Miksi Keskiset muuttivat pois kartanostaan? Entä millainen kasvattaja Vesa on? Lue koko juttu Avusta 1/2019!

1 kommentti