Apu

Vauva kasvattaa miestä: hittielokuva Yösyöttö tv-ensi-illassa

Eve Hietamiehen menestysromaaniin pohjautuva Yösyöttö vuolee huumoria yksinhuoltajan arjesta, sukupuolirooleista ja miehen kriisistä.
Kuvat Solar Films / Marek Sabogal

Yösyöttö, lauantai 14.3. klo 19.10 Nelonen

Toimittaja Antin (Petteri Summanen) elämä menee hetkessä uusiksi, kun hänen vaimonsa (Ria Kataja) hylkää vastasyntyneen esikoisensa ja katoaa Espanjaan. Poikavauvan yksinhuoltajaksi jäävä Antti ei uskalla kertoa totuutta tilanteestaan edes läheisilleen.

Eve Hietamiehen menestysromaaniin pohjautuva Yösyöttö vuolee huumoria yksinhuoltajan arjesta, sukupuolirooleista ja miehen kriisistä. Marja Pyykön notkeasti ohjaama komedia tarjoaa tunnistettavia tilanteita niin ruuhkavuosiaan eläville kuin muillekin vauvaperheen tai yksinhuoltajan arjen kokeneille. Harmi, ettei se luota kylliksi ydinaiheeseensa, vaan turvautuu väkinäisiin väärinkäsityksiin.

Paikoin nasevasti sanailevan komedian sivuosissa nähdään Marja Salo, Niko Saarela sekä helmikuussa edesmennyt Juha Muje. Pikkurooleissa vierailevat Hannele Lauri, Minttu Mustakallio, Pihla Viitala, Leea Klemola ja Lauri Tilkanen. Tv-ensi-ilta. Myös su klo 17.10 Nelonen. (2016/82 min)  ⭑⭑⭑

Julkaistu: 14.3.2020
Kommentoi »