Vau, mikä pari! Peter Nyman ja Maija-vaimo edustivat tyylikkäinä ensi-illassa
Puheenaiheet
Vau, mikä pari! Peter Nyman ja Maija-vaimo edustivat tyylikkäinä ensi-illassa
Peter Nyman ei arvosta työnarkomaniaa tai liioittele hommiensa määrässä.
30.10.2015
 |
Apu

Uutisankkuri Peter Nyman ja hänen varatuomarivaimonsa Maija Lukkari-Nyman saapuivat keskiviikkoiltana yhdessä Bollingerin järjestämään 007 Spectre -kutsuvierastilaisuuteen katsomaan tuoreinta Jamed Bond -elokuvaa.

– Bond on legendaarinen ikoni, ja iskee toki kovaa minuun. Elokuvissa piisaa ironiaa ja huumoria, ja olenkin nähnyt kaikki leffat varmaan muutamaan kertaan, Peter intoili.

Neljätoista vuotta yhtä pitänyt pariskunta ehtii harvemmin yhdessä elokuviin.

– Käymme elokuvissa ehkä kerran kymmenessä vuodessa. Mutta kotisohvalta katsomme kyllä paljon leffoja. Se on yhteinen harrastuksemme, Maija kertoi.  

Varatuomarina työskennellyt ja sisustussuunnittelijaksi parhaillaan kouluttautuva Maija on tarttunut syksyllä uusiin haasteisiin, sillä hän avasi vastikään oman Maijan Maailma -nimisen lifestyle-bloginsa.

– Kirjoitan vaihtelevista aiheista sisustuksesta remontointiin ja ruokaan. Kotona en kuitenkaan vastaa yksin sisustusratkaisuista. Teen vain alkukarsinnan, ja Peterillä on veto-oikeus lopullisiin valintoihin. Hänellä on täysin oma sisustusmakunsa, Maija nauroi.

Kiireinen pariskunta yrittää pitää myös huolen siitä, että ehtii tehdä muutakin kuin töitä.

– Mielestäni töitä pitäisi tehdä sen verran, ettei niiden laatu kärsi. En arvosta työnarkomaniaa, tai liioittele töiden määrässä. Pyrin kuitenkaan hoitamaan hommani niin hyvin kuin mahdollista, Peter pohdiskeli. 

1 kommentti