Apu

Vau, mikä pari! Kihlautunut Noora Karma esitteli Jani-rakkaansaVau, mikä pari! Kihlautunut Noora Karma esitteli Jani-rakkaansa

Taikuri Noora Karma aikoo julkaista lähitulevaisuudessa omaa musiikkiaan.
Teksti Johanna Yrjölä
Kuvat Jaakko Jaskari

Vuoden alussa kihlautuneet mentalisti Noora Karma ja Jani Strömsholm saapuivat yhdessä Vehon Mercedes-Benz Airport -lippulaivamyymälän avajaisiin viime viikon lopussa. Kesästä asti seurustellut pariskunta on julkaissut aiemminkin useita yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa, mutta esiintynyt harvoin yhdessä julkisuudessa.

– Tällä hetkellä meillä on oikein hyvä näin. Emme kiirehdi vielä naimisiin. Kihlaus tuli sekin iloisena yllätyksenä – vaikka minua oltiinkin hieman varoiteltu asiasta etukäteen, rakastunut Noora kertoi juhlissa.

Tällä hetkellä mentalisti kirjoittaa syksyillä julkaistavaa taikakirjaansa sekä aloittelee hiljalleen musiikkiuraansa. Noora ei ole halunnut pitää aikaisemmin mölyä musiikillisista lahjoistaan, vaikka onkin kouluttautunut muusikoksi jo ennen taikauraansa.  

– Kului melkein 10 vuotta, etten vain pystynyt kirjoittamaan yhtään biisiä. Viime syksynä minulle tuli kuitenkin yhtäkkiä kauhea ikävä musiikkia ja säveltämistä. Sen jälkeen olen säveltänyt ja äänittänyt kaikessa rauhassa liudan suomenkielisiä kappaleita.

Taikuri aikoo myös julkaista musiikkiaan, kun aika on siihen kypsä. 

– Sinkun, ep:n ja albumin – siinä järjestyksessä. Minua ei pelota ollenkaan, miten ihmiset ottavat musiikkini vastaan, sillä pidän itse kappaleistani. Niistä jokainen on tehty sydämellä, ja olen niistä ylpeä, Noora pohdiskeli.

Julkaistu: 23.3.2016