Uusperheen äiti Mira Luoti: "Perheen pyörittämisessä riittää hulinaa"
Puheenaiheet
Uusperheen äiti Mira Luoti: "Perheen pyörittämisessä riittää hulinaa"
PMMP-yhtyeestä tuttu Mira Luoti palaa keväällä äitiyslomalta töihin. Laulaja nähdään MTV3:n Tähdet tähdet -ohjelmassa.
Julkaistu 20.1.2015
Apu

PMMP-yhtyeestäkin tuttu Mira Luoti on yksi kymmenestä Tähdet tähdet -ohjelman kilpailijasta. Miraa pyydettiin ohjelmaan mukaan jo viime keväänä, kun hän odotti kolmatta lastaan.

- Lupauduin lopulta mukaan vasta pari viikkoa sitten. Mietin niin kauan kuin annettiin mahdollisuus. Päätökseen vaikutti myös paljon se, millainen lapsi meille syntyi. Ikinä ei voi tietää mitään varman päälle, kun on lapsista kysymys. 

Tällä hetkellä Mira elää uusperheen arkea, sillä heinäkuussa syntynyt vauva on laulajan ja Happoradion kitaristi Mika Haapasalon ensimmäinen yhteinen lapsi. Miralla on edellisestä liitosta kouluikäinen poika ja tytär. Myös Mikalla on edellisestä suhteesta jälkikasvua.

- Perhe-elämä menee omalla painollaan. Perhe on minulle ykkönen. Kun otan työn vastaan , sovin siitä perheen kanssa. En voi olla vain minä minä, vaan koko paketti tulee mukana.

PMMP päätti huikean uransa puolitoista vuotta sitten. Mira on tehnyt yhtyeen lopettamisen jälkeen satunnaisia projekteja musiikin parissa. Soololevyn tekemisestä laulaja ei osaa vielä sanoa mitään.

- Musiikki on niin vahvasti juurtunut minuun, ettei sitä osaa niin vain lopettaa. En ole sellainen ihminen, joka rakentaisi pitkän ajan suunnitelmia. Nyt riittää perheen pyörittämisessä hulinaa.

PMMP-fanien iloksi tässä kuussa julkaistaan yhtyeen viimeisestä kahdesta vuodesta kertova Tässä elämä on -dokumenttielokuva.

- Kun katsoin elokuvaa, tuli kyllä tippa linssiin. Ystäviä tulee ikävä, sen tiesin jos silloin lopettaessa. Silti tuntuu siltä, että ihan kuin bändin viimeinen keikka olisi ollut eilen.

Mira Luodin lisäksi 1.3 alkavassa Tähdet tähdet -ohjelmassa nähdään Krista Siegfrids, Markku Aro, Roope Salminen, Laura Voutilainen, Waltteri Torikka, Anette Olzon, Jesse Kaikuranta, Jarkko Ahola ja Arja Koriseva.

Kommentoi »