Toista lastaan odottava Sara Parikka: ”Osaan jo nauttia odotuksesta”
Puheenaiheet
Toista lastaan odottava Sara Parikka: ”Osaan jo nauttia odotuksesta”
Näyttelijä Sara Parikan toinen raskaus on sujunut ensimmäistä helpommin.
Julkaistu 17.8.2015
Apu

Salatut Elämät -sarjasta tuttu Sara Parikka palasi hiljattain äitiyslomalta takaisin suosikkisarjan kuvauksiin. Paluu on kuitenkin vain väliaikainen, sillä Sara odottaa toista lastaan niin ikään ”Salkkareissa” näyttelevän Mikko Parikan kanssa.

– Olen todella innoissani uudesta tulokkaasta, ja minusta on ihanaa, että sisarusten ikäero on niin pieni. Vointini oli alussa vähän huono, mutta nyt sekin on kohentunut selvästi, Sara kuvaili odotustaan Salkkarit-syyspressissä.

Saralla ja Mikolla on entuudestaan puolitoistavuotias Matilda-tytär. Toinen raskaus on sujunut Saran mukaan ensimmäistä kivuttomammin.

– Tuntuu, että toisen kanssa aika on mennyt älyttömän nopeasti. Tiedän jo, mikä tuntemus johtuu mistäkin, enkä enää huolehdi niin paljon kuin ensimmäisessä raskaudessa. Osaan myös vain nauttia odotuksesta.

Näillä näkyminen Sara jää äitiyslomalle marraskuun lopussa. Sitä ennen sarjan tuotantotiimi joutuu miettimään, miten piilottaa pyöristyvä vauvavatsa. Saran roolihahmo Peppi kun ei ole sarjassa raskaana.

– Omaan työskentelyynihän odotus ei vaikuta, mutta puvustajille ja tekniikalle se on tietysti haaste. Sarjaan palaaminen tuntuu hyvältä, vaikka viihdyin hyvin myös kotona. Olen aika toimelias tyyppi, enkä jää äitiyslomallakaan vain paikalleni istumaan.

Töiden ääreen palaavalla Parikan perheellä on takanaan vauhdikas kesä, joka on pitänyt sisällään muun muassa New Yorkin reissun, huvipuistovierailuja ja perheen ja ystävien kanssa vietettyä laatuaikaa. 

– Viime kesänä Matilda oli niin pieni, että hän kulki vain mukanamme. Mutta nyt hän pääsi jo innoissaan kokeilemaan kaikenlaista. Kohta hän meneekin sitten jo tarhaan, joka taitaa jännittää enemmän äitiä ja isää kuin tyttöä, Sara nauroi. 

Kommentoi »