Tekonivelen saanut Satu Silvo ”Ihana olla viimein kunnossa”
Puheenaiheet
Tekonivelen saanut Satu Silvo ”Ihana olla viimein kunnossa”
Näyttelijä jännitti, pystyykö hän näyttelemään Onnenonkija-elokuvassa.
11.3.2016
 |
Apu

Näyttelijä Satu Silvo teki sivuroolin pian ensi-iltansa saavassa Onnenonkija-elokuvassa vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun hänen polveensa asennettiin leikkauksessa tekonivel. Vielä juuri ennen viime kesän kuvauksia olikin epävarmaa, pystyykö hän näyttelemään blogimaailmaan sijoittuvassa elokuvassa.

– Minua jännitti kovasti, klenkkaanko kuvauksissa tai pääsenkö ylipäätään mukaan, sillä leikkaus oli iso ja siitä oli kulunut vasta niin vähän aikaa.

– Kuvaukset sujuivat kuitenkin yllättävän kivuttomasti, ja työlään kuntoutusjakson jälkeen jalkakin voi jo hyvin. On ihana olla viimein kunnossa – vaikka seitsemän kuukautta se ottikin aikaa, Satu kertoi Onnenonkijan lehdistötilaisuudessa.  

Näyttelijän mukaan kuvausten hauskin, mutta samalla haastavin hetki oli kohtaus, jossa hänet nähdään purjeveneen ohjaksissa. Vaikka Satu oli purjehtinut useasti aiemminkin, vaikeat sääolosuhteet yllättivät hänet. Kohtauksessa näyttelijän roolihahmo viskaa poikansa puhelimen mereen.

– Purjehtiminen oli kaikista jännittävintä! Merellä oli kova myräkkä ja tuuli todella rivakasti. Veneen hallitseminen ja samaan aikaan näytteleminen ei ollut ihan helppoa. Siinä sitten heittelimme pari kolme kännykkää veteen, ennen kuin saimme kohtauksen viimein purkkiin, Satu nauroi.

Irtiotto puolison kanssa

Tulevana kesänä Satu suuntaa yhdessä puolisonsa Reidar Palmgrenin kanssa Joensuun lähelle Utran kesäteatteriin, jossa he näyttelevät Markku Pölösen ohjaamassa ja käsikirjoittamassa näytelmässä. Sadun mukaan oli alusta asti selvää, että pariskunta lähtee reissuun yhdessä.

– Haluamme viettää yhdessä kesän, emmekä muuten lähtisikään niin kauas, ellei toinen tulisi mukaan. Olemme jo niin vanhoja, että meidän pitää ottaa ilo irti jokaisesta hetkestä. Huomaan muutenkin nauttivani elämästä tällä hetkellä todella paljon ja olevani oikein tyytyväinen ikävuosiini, näyttelijä kertoi.

Erityisesti Satu odottaa kesältä paikalliseen luonnon keskellä seikkailua ja irtiottoa kaupungin sykkeestä.

– Olemme molemmat luontoihmisiä, joten siinäkin mielessä reissu tekee hyvää. Rakastan todella paljon Helsinkiä, mutta kun on täällä koko vuoden, ja vielä koko ajan esillä, on ihana lähteä vähän keräilemään itseään muualle.

Kommentoi »