Tässä ovat Emma Gaalan näyttävimmät puvut – katso kuvat!
Puheenaiheet
Tässä ovat Emma Gaalan näyttävimmät puvut – katso kuvat!
Emma Gaalan punaisella matolla nähtiin tuttuun tapaan pukuloistoa. Katseita käänsivät etenkin voimakkaat värit ja syvään uurretut halkiot.
Julkaistu 11.3.2016
Apu
Vuoden naissolistin pystin pokannut Sanni saapui Emma-gaalan rohkeassa vetoketjukoristeisessa asussa, jonka hän oli hankkinut Los Angelesista. Myös laulajan musiikissa on ollut kuultavissa viime aikoina rohkeampi linja ”Että mitähän vittua" –kappaleen myötä. – En hae itsetarkoituksellisesti rohkeaa tyyliä, mutta uskon, että olen vain ihmisenä nykyään rohkeampi, mitä aiemmin. Se tuntuu tosi hyvältä, Sanni hehkutti.
Anna Abreu kertoo olleensa tyytyväinen valintaansa vaihtaa laulukielensä suomeksi. Uusi levy ilmestyy todennäköisesti loppukesällä tai syksyllä. – Jännittää aika paljon, sillä tulossa on tosi henkilökohtaisia biisejä. Kerrankin olen uskaltanut avautua ja antaa itsestäni vähän enemmän, vartalonmyötäiseen kimallemekkoon pukeutunut Anna kertoi.
Keikkataukoa viettävä, aina yhtä tyylikäs Jenni Vartiainen on nauttinut viime aikoina kiireettömästä arjesta. – Olen laittanut perusasiat järjestykseen: nähnyt kummilapsiani ja ystäviäni ja ollut paljon kotona. On ollut ihana saada olla rauhassa ja kerätä voimia.
Viimein Emma-pystin pokannut Antti Tuisku oli pukeutunut musiikilleen uskollisesti omaperäiseen En kommentoi –asuun, joka on stylisti Vesa Silfverin suunnittelema ja Katri Niskasen toteuttama. Laulaja oli myös värjännyt sinisen tukkansa liilaksi. – Laitoimme tukkaani eilen viisi tuntia ja tänäänkin vielä kaksi. Muutos kuvastaa ehkä tänä vuonna tapahtunutta musiikillista itseni löytämistä.
Ykköset ylle vetäneen JVG:n Jare ja VilleGalle ovat ehdolla peräti kuudessa kategoriassa. – Voitimme vuoden 2011 gaalassa pari Emmaa, ja jo silloin ajattelimme, että nyt olemme isoja. Mutta joka vuosi olemme menneet vain eteenpäin ja homma on kasvanut, Jare hämmästeli.
Chisu suunnitteli nostavansa bändinsä kanssa ainakin yhdet lasilliset Emma Gaalan jatkoilla. – Tavallisesti en käy kovin usein ulkona. En ole ikinä ollut sellainen, että bilettäisin joka viikonloppu – tai ehkä joskus teininä, upeana säihkynyt laulaja nauroi.
Vasta toista kertaa Emma Gaalassa juhlinut Juha Tapio joutui lähtemään kesken illan keikalleen Kuopioon. – Tänään mennään Amerikan malliin, ja yksityiskone odottaa meitä lentokentällä, Juha paljasti.
Kommentoi »