Tanssinopettaja Janne Talasman uudet haasteet
Puheenaiheet
Tanssinopettaja Janne Talasman uudet haasteet
Janne on sekä tanssin että elokuva-alan ammattilainen ja jälkimmäisellä rintamalla on odotettavissa paljon uutta.
31.8.2016
 |
Apu

Janne Talasma muistetaan Tanssii tähtien kanssa –kisan voitosta Satu Tuomiston kanssa maaliskuussa 2009. Kevät oli rankka, sillä Satua kohtasi perheen suuri suru-uutinen. Silti hän jatkoi urhoollisesti parinsa kanssa voittoon asti.

Myös Janne kertoi tuolloin liiallisen työnteon ja stressin aiheuttaneen hänelle pahoja terveysongelmia. Nyt asiat ovat hyvin.

- Varsinainen kesäloma tosin jäi hieman lyhyeksi kun tein toista työtäni ja teimme lyhytelokuvaa. Toisaalta se ei tuntunut työnteolta. Harmillista vain, että vaimon kanssa ehdimme olla liian vähän yhdessä.

Jannen vaimo on kotoisin Kuubasta ja pariskunnalla on ollut tapana lomailla ja sukuloida siellä yhdessä. Tällä kertaa vaimo matkusti yksin. Janne kuitenkin pääsee Kuubaan tanssikurssilaistensa kanssa syksymmällä.

Elokuvarintamalla on tiedossa jännittävä matka.

- Olen videoleikkaaja ja sen tiimoilta minulla on hyvä kontakti australialaiseen kaveriin, joka on avustanut minua ennenkin. Tarkoituksemme on lähteä Hollywoodiin ja viedä työtämme isoille markkinoille.

Janne toivoo ja odottaa kovasti mahdollista seuraavaa Tanssii tähtien kanssa –kautta.

- Olisihan se hassua ellei tuotettaisi ohjelmaa, joka on kaikenikäisten suursuosikki. Se on tekijöillekin aivan ihanaa vaikka onkin rankkaa.

- Olisi hienoa saada tehdä niin sanottu All Stars –kausi, jossa olisivat kaikkien kausien voittajat mukana. Sitten nähtäisiin kuka on best of the best, hän nauraa.

Jannella on haaveita myös perhe-elämän suhteen.

- Vitsi kun voisinkin kertoa, että lapsia on tulossa, mutta kun en itsekään tiedä, Janne naurahtaa salaperäisesti.

- Vauvoja saa tulla heti kun on tullakseen.

Teksti

Marja Nyman

Kommentoi »