Tangokuningas Teemu Roivainen yllätti: kosi lentoemäntää Karibian-risteilyllä
Puheenaiheet
Tangokuningas Teemu Roivainen yllätti: kosi lentoemäntää Karibian-risteilyllä
Saara Aallon ex-mies Teemu Roivainen meni kihloihin viime viikolla Karibianmerellä.
Julkaistu 25.1.2018
Apu

Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen, 31, viettää artistien tapaan tammikuussa lomaansa. Roivainen on lomaillut Yhdysvalloissa, ja viime viikon hän risteili tyttöystävänsä kanssa Karibialla Royal Caribbean -varustamon Freedom of the Seas -aluksella. Roivainen on seurustellut Oonansa kanssa jo useamman vuoden. Lentoemäntänä työskentelevä Oona ei ole julkisuuden henkilö. Roivainen on aiemmin seurustellut laulaja Saara Aallon kanssa, joka nousi suusrsuosioon 2016 Britannian The X Factor -menestyksensä vuoksi. Tänä vuonna Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa. 

- Menimme täällä laivalla kihloihin. Kosin Oonaa perinteiseen tapaan polvistuen hyttimme parvekkeella Karibianmerellä, Teemu Roivainen paljastaa.

Laivan suomalainen kapteeni  Toni Calne kutsui tuoreen kihlaparin pöytäänsä kapteenin illalliselle. Oona ei halunnut mukaan kuvaan.

Teemu ja Oona viettivät kihlajaisiaan komeissa puitteissa, sillä Suomessa rakennettu Freedom of the Seas on yksi maailman suurimmista ja upeimmista risteilylaivoista. Sinne mahtuu 4 500 matkustajaa ja huvittelua piisaa kasinosta luistelurataan. Laivan kapteeni on suomalainen Toni Calne, joka onnittelikin tuoretta kihlaparia lämpimästi ja kutsui heidät pöytäänsä kapteenin illalliselle.

- Häitä on tarkoitus viettää vasta joskus 2020. Annetaan Oonalle aikaa, Teemu hymyili.

Samalla laivalla risteilivät sattumalta myös Suomen Huutokauppakeisari -tv-ohjelmasta tutut Aki ja Heli Palsanmäki kymmenien suomalaisvieraidensa kanssa. Palsanmäkien iloisesta Huutokaupparisteilystä on luvassa värikäs matkareportaasi helmikuun alun Suur-Avussa.

Teksti Jari Peltomäki, kuvat Jari Peltomäki ja Jaakko Jaskari

Kommentoi »