Tahtonaiset pärjää aina
Puheenaiheet
Tahtonaiset pärjää aina
Sanna Kiiski työstää kansainvälistä menestyssarjaa Neloselle ja Mira Kasslin ahertaa kiinteistövälitysfirmassaan. Molempien naisten elämässä on riittänyt vauhtia hyvässä ja pahassa.
Julkaistu 18.8.2016
Apu

Media-alan ammattilainen Sanna Kiiski on täynnä tarmoa pitkän koettelevan kauden, lapsen vaikean sairauden ja oman jaksamisensa äärirajoilla käymisen jälkeen.

- Kuvaamme parhaillaan syyskuussa ruutuihin tulevaa Kiss Bang Love Suomi –uutuussarjaa, joka on ollut maailmalla menestys. Käsikirjoitan ja vastaan castingista tanskalaista alkuperää olevan sarjan suomalaisversiossa.

Sarjaan tarvitaan kaikkiaan 88 sinkkua.

- Suomessa ihmiset ovat joko melkeinpä liian ujoja telkkariin tai sitten yli-innokkaita. On ollut ilo etsiä ja löytää tuoreita kasvoja. Olen täälläkin keräämässä vielä viimeisiä sopivia vinkkejä ja nimiä, Sanna naurahti vieraillessaan helsinkiläisen kuntosali Imperial Health Club’in kesäjuhlassa.

Sanna rakastaa projektiluontoista työtä. Muutaman hektisen kuukauden jälkeen, syyskuussa sarjan alettua hän antaa jälleen enemmän aikaa psykoterapeuttiopinnoilleen.

Mira Kasslin, entinen huipputason kilpapyöräilijä ja televisiostakin tuttu bisnesnainen on jälleen sinkku ja keskittyy lapsiinsa ja omaan hyvinvointiinsa. Hänen seurustelunsa päättyi keväällä ja uusista romansseista hän ei hiisku.

Miran omalla, luksuskiinteistöjä välittävällä yrityksellä menee naisen sanojen mukaan hyvin, eikä Mira edes välitä vertailla sitä muihin vastaaviin.

- Liikevaihtoa voi vertailla, mutta on eri asia millainen yritys todellisuudessa muuten on. Työilmapiiri, työntekijöiden hyvinvointi ja tekemisen meininki sekä asiakaspalvelu ovat asioita, joihin ei ole mittareita.

- Nautin elämästäni ja työstä. Yrittäminen ei ole Suomessa helppoa.

Teksti

Marja Nyman

Kommentoi »