Step Up 25 vuotta
Puheenaiheet
Step Up 25 vuotta
Linda Lampenius esiintyi juhlissa.
25.9.2012
 |
Apu

Linda Lampenius käväisi soittamassa Step Upin juhlissa, koska tanssijat ovat koristaneet hänen esiintymistään.

Viulistin toinen tyttö syntyy tammikuussa. Odotus on ollut rankkaa.

– Luulin, että kaikki sujuisi kuten Olivian kanssa, mutta 16 viikkoa voin pahoin aamusta iltakahdeksaan.

Lindan piti kirjoittaa Bonnierille kirjaa syömishäiriöistä, faktaa ja omaa kokemusta, mutta hän ei kyennyt. Keikkojakin piti perua.

Mutta nyt viulisti säteilee. Bakom fasaden, kulissien takana, ilmestyy ensi syksynä kirjamessuilla. Viimeisen konsertin ennen vauvan syntymää Linda soittaa joulukuussa.

Uuden tyttären nimi on hakusessa, mutta 3,5-vuotiaalla on selkeä käsitys: Törnrosa, Prinsessa Ruusunen. Pappa tosin sanoi ei.

teksti Tuula Nieminen

kuvat Atte Kajova

– Olen tanssinut Step Upissa päivästä yksi alkaen. Nyt opetan lapsia, punapää Teresa de Rita kertoi.

Anne-Marie Kerttula oli mallimaailman huipulla siihen aikaan, kun Anne Pohtamosta tuli Miss Universum.

– Teen toisinaan töitä Steppareitten toimistossa.

– Tanssin 14 vuotta, laskeskeli Tino Singh (oik.) Marco Bjurströmille, joka arveli lajin pätevöittävän ilman muuta mainosalalle ja tv-uutisiin.

– Olet lapsilleni tanssimummu, Susanna Angervo kertoi Aira Samulinille. Ari-Pekka Saanio lisäsi, että tanssijoilleen Aira on äitihahmo. Rytmikkäät edelsivät Steppareita.

Linda Lampenius soitti juhlissa viulua kyykyssä korkosaappaissa, muttei sentään lateksissa. Ja Stepparit tanssivat kuin ennen vanhaan.

Mari Sainio tunnetaan tv-juontajana ja Osku Heiskanen koreografina, joka tuomaroi syksyllä tv-ohjelmassa Tanssi peppu pieneksi.

Mira Luoti vakuutti, että meno PMMP:n keikoilla jatkuu villinä. – Kasvisruokavalio ja pähkinät, hän paljasti energialähteensä.

– Stepparit on meille rakas, Hanna-Riikka Siitonen ja Nina Tapio kehuivat tanssijoita. Hanna-Riikka ravaa Helsingin ja Tampereen väliä Uuden päivän takia ja Nina palailee kevätvauvan jälkeen töihin.

Arja Koriseva on ideoinut tangolevyn kevääksi ja esiintynyt vailla kesälomaa. – Lähdemme koko perhe lokakuussa lomalle, Arja suunnitteli ja lupasi pitää lasten luvut kuosissa.

Kommentoi »